Povezane vesti
Pogledajte kako izgleda luks jahta Filipa Ceptera: Vredi 16.000.000€, ima tri nivoa, na jednom je ceo bioskop
Mondo 03.10.2024
Biznismen Filip Cepter jedan je od najbogatijih ljudi na Balkanu, a imperiju koju danas ima je izgradio od nule. Filip Cepter vlasnik je brojnih nekretnina širom sveta, a poseduje i luksuznu jahtu koja nosi naziv "Joy Me", a koja se razlikuje od mnogih… »
8 Kupatila, bioskop, spa-centar! Pogledajte kako izgleda jahta Filipa Ceptera vredna 16.000.000 €! Sve pršti od luksuza, e…
Kurir 03.10.2024
Biznismen Filip Cepter jedan je od najbogatijih ljudi na Balkanu, a imperiju koju danas ima je izgradio od nule. Filip Cepter vlasnik je brojnih nekretnina širom sveta, a poseduje i luksuznu jahtu koja nosi naziv "Joy Me", a koja se razlikuje od mnogih… »
(Foto) osam kupatila, bioskop, spa centar: Pogledajte kako izgleda jahta Filipa Ceptera vredna 16.000.000 evra - Sve pršti od…
Blic 03.10.2024
Vesti dana »
Gajić za Euronews Srbija: Protest bio veliki i videćemo šta će biti u budućnosti, ali od prelazne vlade nema ništa
Euronews pre 7 satijoš 24 povezane
Snežna oluja hara regionom, očekuje se i do 70 cm snega: Orkanska bura od 150 km/h nosi pahulje do Jadrana
Telegraf pre 5 satijoš 37 povezanih