Povezane vesti
Pogledajte kako izgleda luks jahta Filipa Ceptera: Vredi 16.000.000€, ima tri nivoa, na jednom je ceo bioskop
Mondo 03.10.2024
Biznismen Filip Cepter jedan je od najbogatijih ljudi na Balkanu, a imperiju koju danas ima je izgradio od nule. Filip Cepter vlasnik je brojnih nekretnina širom sveta, a poseduje i luksuznu jahtu koja nosi naziv "Joy Me", a koja se razlikuje od mnogih… »
8 Kupatila, bioskop, spa-centar! Pogledajte kako izgleda jahta Filipa Ceptera vredna 16.000.000 €! Sve pršti od luksuza, e evo…
Kurir 03.10.2024
Biznismen Filip Cepter jedan je od najbogatijih ljudi na Balkanu, a imperiju koju danas ima je izgradio od nule. Filip Cepter vlasnik je brojnih nekretnina širom sveta, a poseduje i luksuznu jahtu koja nosi naziv "Joy Me", a koja se razlikuje od mnogih… »
(Foto) osam kupatila, bioskop, spa centar: Pogledajte kako izgleda jahta Filipa Ceptera vredna 16.000.000 evra - Sve pršti od…
Blic 03.10.2024
Vesti dana »

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 35 minutajoš 2 povezane

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 0 minutajoš 1 povezana

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Dogovor o gazi blizu": Oglasio se Tramp: Možda posetim Bliski Istok tokom vikenda!
Blic pre 0 minutajoš 1 povezana