Povezane vesti
Svako deseto dete trpi nasilje u školi gotovo svakodnevno, ko najviše krši dečja prava
RTS 03.10.2024
Zabrinjavajuća je činjenica da je u Srbiji, prema poslednjem popisu od 6,6 miliona stanovnika - manje od milion dece, a svako deseto dete u Srbiji je u crvenoj liniji siromaštva, kazala je za RTS direktorka organizacije "Prijatelji dece Srbije" Ive… »
Programi za najmlađe tokom Dečije nedelje u Narodnom muzeju Zrenjanin
I Love Zrenjanin 03.10.2024
Dečija nedelјa, najveća nacionalna manifestacija za zaštitu i promociju dečjih prava, ove godine održava se pod sloganom “Ja sam dete imam plan: tolerancija i lјubav za svaki dan!” u periodu od 7. do 13. oktobra. Povodom Dečije nedelje… »
Dečija nedelja u Narodnom muzeju u Zrenjaninu od 7. do 13. oktobra
RTV 03.10.2024
ZRENJANIN - Dečija nedelјa, najveća nacionalna manifestacija za zaštitu i promociju dečjih prava, ove godine održava se pod sloganom "Ja sam dete imam plan: tolerancija i lјubav za svaki dan!" u periodu od 7. do 13. oktobra. Povodom Dečije… »
Vesti dana »
Protest "Zastani Srbijo" održan u nekoliko gradova: Blokiran saobraćaj na nekoliko mesta u Beogradu, bilo i incidenata: U Novom Sadu verbalni okršaji, u Požarevcu auto "pokupio" čoveka (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 47 povezanih
FOTO, VIDEO: Novi Sad je i danas stao na 15 minuta, zabeležene provokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane
RHMZ: Od danas snežne padavine, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega; U Novom Sadu kiša
RTV pre 5 satijoš 18 povezanih
Otvoren je Notr Dam: Evo kako izgleda obnovljena katedrala nakon razornog požara
Mondo pre 40 minutajoš 12 povezanih