Povezane vesti
Vučić razgovarao sa Pir Musar: Zahvalio sam Sloveniji na podršci koju daje Srbiji na EU putu
Euronews 03.10.2024
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednicom Slovenije Natašom Pirc Musar o predstojećem susretu lidera u Procesu Brdo - Brioni, koji se održava 7. i 8. oktobra u Tivtu. Vučić je na svom Instagram nalogu objavio da je zahvalio… »
Vučić: Razgovor s Natašom Pirc Musar o ključnim pitanjima FOTO
B92 03.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom s predsednicom Republike Slovenije Natašom Pirc Musar. "Dobar razgovor sa Natašom Pirc Musar o predstojećem susretu lidera u Procesu Brdo–Brioni, kao i ključnim pitanjima koje treba… »
Vesti dana »
Rusi pogodili dva data centra u Kijevu; Kremlj: Još nije odlučeno o odlasku Putina na samit G20
RTS pre 17 minutajoš 1 povezana
Pred nama sunčan i topao ponedeljak: Temperatura ide do 26 stepeni, evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 28. septembar: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane
Pezeškijan: SAD mogu samo da sanjaju brisanje Irana sa mape; Pretnje Bena Gvira palestinskom zatvoreniku: Ovde sam ja zadužen za pakao
RTS pre 52 minutajoš 3 povezane
Olimpijakos u drami razočarao Trinkijerija i PAOK, dominantni Vezenkov doneo prvi trofej u sezoni
Nova pre 7 satijoš 1 povezana