Повезане вести

Нашем певачу приколица прешла преко стомака: „Имао сам хиљаду боја на свом телу“

Нашем певачу приколица прешла преко стомака: „Имао сам хиљаду боја на свом телу“

Нова 03.10.2024
: Певач Мухамер Хадровић се прославио у музичком такмичењу "Звезде Гранда", а мало ко зна с каквим се све трауматичним дешавањима сусрео још у детињству. Он је открио да је још као дечак доживео незгоду, те да је због… »
"Приколица ми прешла преко стомака" Певач из "Звезда Гранда" једва остао жив, ево због чега је завршио у болници

"Приколица ми прешла преко стомака" Певач из "Звезда Гранда" једва остао жив, ево због чега је завршио у болници

Курир 03.10.2024
Мухарем Хадровић прославио се у такмичењу "Звезде Гранда", а мало ко зна да му је у детињству живот висио о концу. Мухарем је открио да је као дечак умало изгубио живот због тога што је био веома несташан. - Баш сам био… »
"Приколица ми прешла преко стомака": Певач из "Звезда Гранда" једва остао жив - Завршио у болници због немарности

"Приколица ми прешла преко стомака": Певач из "Звезда Гранда" једва остао жив - Завршио у болници због немарности

Блиц 03.10.2024
Певач Мухарем Хадровић прославио се у такмичењу "Звезде Гранда", а мало ко зна да му је у детињству живот висио о концу. Мухарем је открио да је као дечак умало изгубио живот због тога што је био веома несташан. - Баш сам био… »

Вести дана »