Povezane vesti

Našem pevaču prikolica prešla preko stomaka: „Imao sam hiljadu boja na svom telu“

Našem pevaču prikolica prešla preko stomaka: „Imao sam hiljadu boja na svom telu“

Nova 03.10.2024
: Pevač Muhamer Hadrović se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a malo ko zna s kakvim se sve traumatičnim dešavanjima susreo još u detinjstvu. On je otkrio da je još kao dečak doživeo nezgodu, te da je zbog posledica završio u… »
"Prikolica mi prešla preko stomaka" Pevač iz "Zvezda Granda" jedva ostao živ, evo zbog čega je završio u bolnici

"Prikolica mi prešla preko stomaka" Pevač iz "Zvezda Granda" jedva ostao živ, evo zbog čega je završio u bolnici

Kurir 03.10.2024
Muharem Hadrović proslavio se u takmičenju "Zvezde Granda", a malo ko zna da mu je u detinjstvu život visio o koncu. Muharem je otkrio da je kao dečak umalo izgubio život zbog toga što je bio veoma nestašan. - Baš sam bio nestašan, i u osnovnoj… »
"Prikolica mi prešla preko stomaka": Pevač iz "Zvezda Granda" jedva ostao živ - Završio u bolnici zbog nemarnosti

"Prikolica mi prešla preko stomaka": Pevač iz "Zvezda Granda" jedva ostao živ - Završio u bolnici zbog nemarnosti

Blic 03.10.2024
Pevač Muharem Hadrović proslavio se u takmičenju "Zvezde Granda", a malo ko zna da mu je u detinjstvu život visio o koncu. Muharem je otkrio da je kao dečak umalo izgubio život zbog toga što je bio veoma nestašan. - Baš sam bio nestašan, i u… »

Vesti dana »