Povezane vesti
Teška nesreća u Severnoj Makedoniji: Tri osobe poginule u sudaru automobila i kamiona
N1 Info 03.10.2024
Tri osobe su poginule, a jedna je povređena u čeonom sudaru automobila i kamiona na magistralnom putu Prilep-Bitolj u Severnoj Makedoniji. Po Televiziji Telma, poginula su dva lekara i jedan medicinski tehničar koji su išli na posao u privatnoj… »
Tri osobe poginule u čeonom sudaru automobila i kamiona u S.Makedoniji
Novi magazin 03.10.2024
Tri osobe su jutros poginule, a jedna je povređena u čeonom sudaru automobila i kamiona na magistralnom putu Prilep-Bitolj u Severnoj Makedoniji. Po Televiziji Telma, poginula su dva lekara i jedan medicinski tehničar koji su išli na posao u privatnoj… »
Tragedija u Severnoj Makedoniji: Troje ljudi poginulo u jezivom čeonom sudaru, stradala dva lekara i medicinski tehničar
Kurir 03.10.2024
Tri osobe su jutros poginule, a jedna je povređena u čeonom sudaru automobila i kamiona na magistralnom putu Prilep-Bitolj u Severnoj Makedoniji. Prema izveštaju Televizije Telma, poginula su dva lekara i jedan medicinski tehničar koji su išli na… »
Vesti dana »
(Video) Helikopter nestaje u magli, jedva održava visinu: Isplivao dramatični snimak letelice koja se zabila u bolnicu u Turskoj
Blic pre 50 minutajoš 16 povezanih
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 2 satajoš 1 povezana
Đukić Dejanović: Napustila sam raspravu u Nišu jer sam procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju
NIN pre 50 minutajoš 10 povezanih