Povezane vesti

Desingerica pobesneo i ponovo se oglasio o tuči: "i treba da me se boje"

Desingerica pobesneo i ponovo se oglasio o tuči: "i treba da me se boje"

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Dragomir Despić Desingerica našao se u centru skandala kada je juče 2. oktobra objavljen snimak na kom se tuče sa grupom građana, među kojima je bio i jedan stariji gospodin. Kontroverzni reper se potom oglasio i otkrio svoju stranu… »
Desingerica se oglasio nakon tuče: Podelio fotografiju i otkrio čime je izvršen napad na njega

Desingerica se oglasio nakon tuče: Podelio fotografiju i otkrio čime je izvršen napad na njega

Mondo 03.10.2024
Reper je otkrio nove detalje sukoba sa starijim čovekom i njegovim sinom. Reper Dragomir Despić Desingerica je juče, 2. oktobra u popodnevnim časovima, učestvovao u tuči sa nekoliko ljudi. Kako su preneli mediji, on, supruga Nevena i ćerkica… »
"Ovim je izvršen atentat na mene": Desingerica ima novu objavu, nakon tuče podelio fotografiju...

"Ovim je izvršen atentat na mene": Desingerica ima novu objavu, nakon tuče podelio fotografiju...

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Reper Dragomir Despić Desingerica našao se u centru skandala kada je isplivao snimak tuče u kojoj je učestvovao. Na snimku se vidi kako se Desingerica koška i udara sa javnosti nepoznatim ljudima. Desingerica je za naš portal otkrio… »

Vesti dana »