Povezane vesti

Štrajk lučkih radnika SAD mogao bi da dovede do nestašica i poskupljenja u zemlji uoči izbora

Štrajk lučkih radnika SAD mogao bi da dovede do nestašica i poskupljenja u zemlji uoči izbora

N1 Info 03.10.2024
Štrajk američkih lučkih radnika, koji je od juče na snazi na istočnoj obali SAD od Mejna na severoistoku do Teksasa na jugu, ima potencijal da pred sezonu prazničnog šopinga i neizvesne predsedničke izbore podigne cene i stvori nestašice dobara… »

Novi magazin 03.10.2024
Štrajk američkih lučkih radnika, koji je od juče na snazi na istočnoj obali SAD od Mejna na severoistoku do Teksasa na jugu, ima potencijal da pred sezonu prazničnog šopinga i neizvesne predsedničke izbore podigne cene i stvori nestašice dobara… »
Svet u plamenu a mi nemamo nikoga da vodi državu

Svet u plamenu a mi nemamo nikoga da vodi državu

Politika 03.10.2024
„Mi nemamo rukovodstvo, niko ne vodi državu. Imamo nepostojećeg predsednika Bajdena i potpuno odsutnu potpredsednicu Kamalu Haris, kaže Donald Tramp. Sadašnji stanar Bele kuće, Džo Bajden pred kraj svog mandata primoran je da se bori sa „tri… »
Bajden apeluje na vlasnike luka: Završite štrajk i sprečite krizu u snabdevanju

Bajden apeluje na vlasnike luka: Završite štrajk i sprečite krizu u snabdevanju

Blic 02.10.2024
Američki predsednik Džozef Bajden rekao je danas da je vreme da vlasnici luka reše štrajk 45.000 radnika na pristaništima širom istoka zemlje zato što to blokira isporuke robe u SAD. Radnici na lukama od Mejna do Teksasa štrajkuju od juče zbog… »

Vesti dana »