Повезане вести

Скандалозан напад на дете у парку у Београду: Старац насрнуо на дечака од пет година у присуству мајке и викао да је боксер!

Скандалозан напад на дете у парку у Београду: Старац насрнуо на дечака од пет година у присуству мајке и викао да је боксер!

Ало 03.10.2024
Инцидент у београдском паркићу шокирао јавност. Једна корисница друштвене мреже "КС" поделила је узнемирујућу сцену из Београда, када је старији мушкарац насрнуо и ударио непознатог дечака од пет година усред дечјег паркића и у… »
Старији човек ошамарио дете (5) у парку у Београду: "Био сам боксер, кога ја ударим, остаје на месту мртав"

Старији човек ошамарио дете (5) у парку у Београду: "Био сам боксер, кога ја ударим, остаје на месту мртав"

Мондо 03.10.2024
Старији мушкарац ударио шамар дечаку у Београду. Једна корисница друштвене мреже "КС" поделила је узнемирујућу сцену из Београда, када је старији мушкарац насрнуо и ударио непознатог дечака од пет година усред дечјег паркића у… »
"Био сам боксер, кога ја ударим, остаје на месту мртав!": Шок у парку у Београду - старији човек ошамарио дете од 5 година из…

"Био сам боксер, кога ја ударим, остаје на месту мртав!": Шок у парку у Београду - старији човек ошамарио дете од 5 година из…

Блиц 03.10.2024
Једна корисница друштвене мреже КС, недавно је поделила узнемирујућу сцену из Београда, када је старији Београђанин насрнуо и ударио непознатог дечака од пет година усред дечјег паркића у присуству мајке. Реч је, како се… »

Вести дана »