Povezane vesti
Skandalozan napad na dete u parku u Beogradu: Starac nasrnuo na dečaka od pet godina u prisustvu majke i vikao da je bokser!
Alo 03.10.2024
Incident u beogradskom parkiću šokirao javnost. Jedna korisnica društvene mreže "X" podelila je uznemirujuću scenu iz Beograda, kada je stariji muškarac nasrnuo i udario nepoznatog dečaka od pet godina usred dečjeg parkića i u prisustvu majke! Reč je… »
Stariji čovek ošamario dete (5) u parku u Beogradu: "Bio sam bokser, koga ja udarim, ostaje na mestu mrtav"
Mondo 03.10.2024
Stariji muškarac udario šamar dečaku u Beogradu. Jedna korisnica društvene mreže "X" podelila je uznemirujuću scenu iz Beograda, kada je stariji muškarac nasrnuo i udario nepoznatog dečaka od pet godina usred dečjeg parkića u prisustvu majke. Reč je… »
"Bio sam bokser, koga ja udarim, ostaje na mestu mrtav!": Šok u parku u Beogradu - stariji čovek ošamario dete od 5 godina iz…
Blic 03.10.2024
Jedna korisnica društvene mreže X, nedavno je podelila uznemirujuću scenu iz Beograda, kada je stariji Beograđanin nasrnuo i udario nepoznatog dečaka od pet godina usred dečjeg parkića u prisustvu majke. Reč je, kako se zaključuje iz objave i komentara… »
Vesti dana »

Rubio: Vašington dobio jasnije signale Moskve o okončanju rata u Ukrajini
Politika pre 19 minutajoš 29 povezanih

Prosvetni sindikat traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Insajder pre 49 minutajoš 3 povezane

Crno-bele bebe žele da sruše škote! Evo gde možete gledati direktan prenos meča Partizan - Hibernijan
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih