Повезане вести
Вучић: Држава је код просветара направила грешку (ВИДЕО)
Инсајдер 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у четвртак 3. октобра, говорећи о протестима пољопривредника и просветара, да је разговор најбоље решење када постоји неко незадовољство и да је његова филозофија да никада неће… »
Мали са мисијом ММФ: Буџет за 2025. засниваће се на улагању у капиталне инвестиције
Н1 Инфо 03.10.2024
Министар финансија Синиша Мали данас је у разговару са мисијом Међународног монетарног фонда (ММФ) рекао да ће се буџет Србије за 2025. годину заснивати на улагању у капиталне инвестиције, уз фисклану одговорност. Данашњим… »
Међународни монетарни фонд у финалној ревизији у Србији, 'тешки разговори' за Вучића
Слободна Европа 03.10.2024
Мисија Међународног монетарног фонда (ММФ-а) започела је 3. октобра посету чији је циљ четврта и последња ревизија актуелног стенд-бај аранжмана који Србија има са том међународном финансијском институцијом. У посети Србији… »
Председник Србије: Разговор најбољи начин решавања проблема, нећу подлећи притисцима
РТВ 03.10.2024
СУБОТИЦА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, говорећи о протестима пољопривредника и просветара, да је разговор најбоље решење када постоји неко незадовољство и да је његова филозофија да никада неће да… »
Мали са мисијом ММФ-а: Буџет за 2025. засниваће се на улагању у капиталне инвестиције
Радио сто плус 03.10.2024
Данашњим састанцима мисија ММФ-а је започела посету Србији, која ће трајати до 15. октобра, а поводом четврте и последње ревизије актуелног стенд-бај аранжмана који држава има са том финансијском институцијом. Мали и шеф мисије… »
Никада под притиском са улице нећу доносити одлуке! Вучић у Суботици говорио о захтевима просветара и пољопривредника: Надам…
Курир 03.10.2024
Од најновијег Хронолошки Председник је, одговарајући на питања новинара, рекао да нису били лаки разговори са ММФ-ом, и каже да изразито поштује њихову делегацију. - Ја сам тражио, желим сада да ме чују ови који ће остати после… »
Вучић: Имао сам тешке разговоре са мисијом ММФ-а
Нови магазин 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас имао тешке разговоре са мисијом Међународног монетарног фонда (ММФ). "Није лак разговор био, они су врло строги. Ја сам увек тражио да ММФ буде ту. Они су 2011. напустили… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане