Повезане вести
Партизанов Нинџа добио Звезду на рођендан, па поручио: Мислите у Београду је хаос, само да видите Техеран!
Мондо 03.10.2024
Рукометаш Партизана Саид Хеидарирад открио је да се јако лако уклопио у Београд. Партизан је пред сам почетак нове сезоне довео можда и најзвучније појачање, Саида Хеидарирада! Иранац који је годинама бранио на највећем нивоу и… »
Партизанов нинџа: Не осећам се странцем у Србији, дошао сам по титулу
Вечерње новости 03.10.2024
Вест да ирански нинџа долази у Београд и облачи црно-бели дрес привукла је велику пажњу спортске јавности у Србији. Саид Хеидарирад слетео је на аеродром "Никола Тесла" два дана пре званичне промоције екипе, а месец дана… »
Ирански Нинџа у Београду и пут "од трња" до Партизана: "Клуб забранио да идем на предавања, бићемо шампони"
Телеграф 03.10.2024
Препоручујемо. Вест да ирански ,,Нинџа” долази у Београд и облачи црно-бели дрес привукла је велику пажњу спортске јавности у Србији. Саид Хеидарирад слетео је на аеродром ,,Никола Тесла” два дана пре званичне промоције екипе… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 20 минутајош 95 повезаних
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 41 минутајош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 43 повезане