Povezane vesti
Na Tari se krije 17 specifičnih rezervata – posebno se izdvaja Tepih livada
Glas Zapadne Srbije 03.10.2024
koji se prostiru na 3323 hektara, a jedan od najstarijih koji je pod prvim stepenom zaštitite, jeste rezervat Crveni potok. Od izuzetnog je značaja za naučnike, jer je u njegovom središnjem delu smeštena takozvana Tepih livada, jedno od retkih preostalih… »
Srpska planina koju Đoković obožava krije neverovatne bisere prirode: Na Tari ima čak 17 specifičnih rezervata, a posebno se…
RINA 03.10.2024
Srpska planina koju Đoković obožava krije neverovatne bisere prirode: Na Tari ima čak 17 specifičnih rezervata, a posebno se izdvaja čuvena Tepih livada - ne smete da je gazite jer može da nestane (FOTO) Bajina Bašta - Jedna od najlepših i najposećenijih… »
Vesti dana »

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 4 minutajoš 4 povezane

Au! Aleksandra Babejić se naoštrila pred ulazak u Elitu 9 "Imam snimke Mine Vrbaški sa hodočašća" - Spomenula Kristinu Spalević: "Znam dosta o njoj"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Janjuš otkrio za koju cifru je ušao u rijaliti: Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli: "Nisu mi za džabe dali toliko"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane