Повезане вести
Дринчић: ОФК Београд игра сјајно, није случајно на другом месту
Вести онлине 03.10.2024
Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да “романтичари” играју сјајно и да нису случајно на другом месту на табели. – Играмо против добре екипе, мислим да је излишно… »
Дерби кола Супер лиге игра се у Нишу - Дриничића не чуди што је ОФК оволико добар!
Спортске.нет 03.10.2024
Фудбалери Радничког из Ниша у петак од 17.30 сати дочекују ОФК Београд у дерби мечу 11. кола Супер лиге Србије. Нишлије су тренутно на петој позицији са 16 освојених бодова и утакмицом мање, док је ОФК на фантастичној другој… »
"ОФК Београд није случајно други"
Б92 03.10.2024
Никола Дринчић, тренер ФК Раднички, похвалио је наредног противника, ОФК Београд. Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да "романтичари" играју сјајно и да нису случајно… »
Дринчић: Офк Београд игра сјајно, није случајно на другом месту
Спортски журнал 03.10.2024
Утакмица 11. кола Супер лиге игра се у петак од 17. 30 на стадиону "Чаир", главни судија биће Новак Симовић. Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Супер лиге да Романтичари играју… »
Дринчић: Није ОФК Београд случајно на другом месту
Спорт клуб 03.10.2024
Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да "романтичари" играју сјајно и да нису случајно на другом месту на табели. „Играмо против добре екипе, мислим да је излишно… »
''Једва чекамо да меч почне!'' Никола Дринчић пред меч Радничког и ОФК Београда
Вечерње новости 03.10.2024
Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да "романтичари" играју сјајно и да нису случајно на другом месту на табели. ФОТО: А. Илић - Играмо против добре екипе, мислим да… »
Вести дана »
Ко стоји иза компаније за коју многи верују да ће купити НИС? Послују више од пола века, једни су од највећих светских произвођача нафте
Курир пре 28 минутајош 66 повезаних
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 6 сатијош 13 повезаних
Победничка застава над купјанском: Руси објавили нови снимак из ослобођеног града (видео)
Правда пре 24 минутајош 76 повезаних