Повезане вести

Дринчић: ОФК Београд игра сјајно, није случајно на другом месту

Дринчић: ОФК Београд игра сјајно, није случајно на другом месту

Вести онлине 03.10.2024
Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да “романтичари” играју сјајно и да нису случајно на другом месту на табели. – Играмо против добре екипе, мислим да је излишно… »
Дерби кола Супер лиге игра се у Нишу - Дриничића не чуди што је ОФК оволико добар!

Дерби кола Супер лиге игра се у Нишу - Дриничића не чуди што је ОФК оволико добар!

Спортске.нет 03.10.2024
Фудбалери Радничког из Ниша у петак од 17.30 сати дочекују ОФК Београд у дерби мечу 11. кола Супер лиге Србије. Нишлије су тренутно на петој позицији са 16 освојених бодова и утакмицом мање, док је ОФК на фантастичној другој… »
"ОФК Београд није случајно други"

"ОФК Београд није случајно други"

Б92 03.10.2024
Никола Дринчић, тренер ФК Раднички, похвалио је наредног противника, ОФК Београд. Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да "романтичари" играју сјајно и да нису случајно… »
Дринчић: Офк Београд игра сјајно, није случајно на другом месту

Дринчић: Офк Београд игра сјајно, није случајно на другом месту

Спортски журнал 03.10.2024
Утакмица 11. кола Супер лиге игра се у петак од 17. 30 на стадиону "Чаир", главни судија биће Новак Симовић. Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Супер лиге да Романтичари играју… »
Дринчић: Није ОФК Београд случајно на другом месту

Дринчић: Није ОФК Београд случајно на другом месту

Спорт клуб 03.10.2024
Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да "романтичари" играју сјајно и да нису случајно на другом месту на табели. „Играмо против добре екипе, мислим да је излишно… »
''Једва чекамо да меч почне!'' Никола Дринчић пред меч Радничког и ОФК Београда

''Једва чекамо да меч почне!'' Никола Дринчић пред меч Радничког и ОФК Београда

Вечерње новости 03.10.2024
Тренер нишког Радничког Никола Дринчић рекао је пред меч против ОФК Београда у 11. колу Суперлиге да "романтичари" играју сјајно и да нису случајно на другом месту на табели. ФОТО: А. Илић - Играмо против добре екипе, мислим да… »

Вести дана »