Povezane vesti
Drinčić: OFK Beograd igra sjajno, nije slučajno na drugom mestu
Vesti online 03.10.2024
Trener niškog Radničkog Nikola Drinčić rekao je pred meč protiv OFK Beograda u 11. kolu Superlige da “romantičari” igraju sjajno i da nisu slučajno na drugom mestu na tabeli. – Igramo protiv dobre ekipe, mislim da je izlišno trošiti neke… »
Derbi kola Super lige igra se u Nišu - Driničića ne čudi što je OFK ovoliko dobar!
Sportske.net 03.10.2024
Fudbaleri Radničkog iz Niša u petak od 17.30 sati dočekuju OFK Beograd u derbi meču 11. kola Super lige Srbije. Nišlije su trenutno na petoj poziciji sa 16 osvojenih bodova i utakmicom manje, dok je OFK na fantastičnoj drugoj poziciji i ima šest… »
Drinčić: Ofk Beograd igra sjajno, nije slučajno na drugom mestu
Sportski žurnal 03.10.2024
Utakmica 11. kola Super lige igra se u petak od 17. 30 na stadionu "Čair", glavni sudija biće Novak Simović. Trener niškog Radničkog Nikola Drinčić rekao je pred meč protiv OFK Beograda u 11. kolu Super lige da Romantičari igraju sjajno. - Igramo… »
"OFK Beograd nije slučajno drugi"
B92 03.10.2024
Nikola Drinčić, trener FK Radnički, pohvalio je narednog protivnika, OFK Beograd. Trener niškog Radničkog Nikola Drinčić rekao je pred meč protiv OFK Beograda u 11. kolu Superlige da "romantičari" igraju sjajno i da nisu slučajno na drugom mestu… »
Drinčić: Nije OFK Beograd slučajno na drugom mestu
Sport klub 03.10.2024
Trener niškog Radničkog Nikola Drinčić rekao je pred meč protiv OFK Beograda u 11. kolu Superlige da "romantičari" igraju sjajno i da nisu slučajno na drugom mestu na tabeli. „Igramo protiv dobre ekipe, mislim da je izlišno trošiti neke reči… »
''Jedva čekamo da meč počne!'' Nikola Drinčić pred meč Radničkog i OFK Beograda
Večernje novosti 03.10.2024
Trener niškog Radničkog Nikola Drinčić rekao je pred meč protiv OFK Beograda u 11. kolu Superlige da "romantičari" igraju sjajno i da nisu slučajno na drugom mestu na tabeli. FOTO: A. Ilić - Igramo protiv dobre ekipe, mislim da je izlišno… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 3 satajoš 2 povezane