Povezane vesti
"Terala sam ih da idu svojim ženama" Zlata Petrović više puta bila ljubavnica i toga se ne stidi: Nikada nisam bila problem
Kurir 03.10.2024
Folk pevačica Zlata Petrović imala e buran ljubavni život, pa nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcim. - Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa… »
Folkerka je bila ljubavnica i ne stidi se toga: "Ja sam ih na vreme terala da idu kući svojim ženama"
Blic 03.10.2024
Folk pevačica Zlata Petrović imala e buran ljubavni život, pa nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcim. - Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa… »
Vesti dana »

„Da je Mića onda dao gol…“: Milojević žali što Zvezda nije slavila uz objašnjenje zašto je Radonjić zamenjen
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak, 25. septembar: Promenljivo oblačno i toplo, ponegde kiša
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

"Borba za Srbiju do kasno u noć": Vučić u Njujorku nastavlja seriju sastanaka: Evo sa kim se sve susreo (foto)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Lavrov i Rubio na tajnom sastanku: "Moskva treba da preduzme značajne korake ka trajnom rešenju rata"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane