Povezane vesti
EU se raspada? Makron priznao: "Bliži se važan trenutak"
B92 03.10.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je na Berlinskom globalnom dijalogu da bi "Evropska unija mogla da umre", a zatim je izdao još strašnije upozorenje o ekonomskoj situaciji zemalja članica. Makron tvrdi da EU preterano reguliše i premalo ulaže… »
Macron: EU bi mogla umrijeti ako ne postane konkurentnija
SEEbiz 03.10.2024
BRUXELLES - Europska unija bi mogla umrijeti ako se ne učini konkurentnijom u odnosu na SAD i Kinu, upozorio je francuski predsjednik Emmanuel Macron. "Unija previše regulira, a premalo ulaže", rekao je Macron. Washington i Peking već nadmašuju EU po… »
Evropska unija bi mogla da umre: Makron ima crne slutnje, pomenuo i Kinu i SAD
Kurir 03.10.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je da Evropska Unija zaostaje za SAD i Kinom zbog prekomerne regulative u nedovoljno ulaganja! Vašington i Peking su nadmašili EU u ekonomskoj proizvodnji i investicijama, smatra Makron. - Evropska unija bi… »
"Evropska unija na ivici kraha": Mračna vizija Emanuela Makrona: Možemo nestati sa tržišta
Blic 03.10.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je na Berlinskom globalnom dijalogu da bi „Evropska unija mogla da umre“, a zatim izdao još strašnije upozorenje o ekonomskoj situaciji zemalja članica. Makron tvrdi da EU preterano reguliše i premalo ulaže, a… »
"Evropska unija bi mogla da umre": Makron šokirao priznanjem, a onda je uputio još strašnije upozorenje
Mondo 03.10.2024
Njegovo upozorenje dolazi nakon što je u izveštaju bivšeg italijanskog premijera i bivšeg šefa Evropske centralne banke Marija Dragija objavljeno još jedno upozorenje. Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je na Berlinskom globalnom dijalogu da bi… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 30 minutajoš 61 povezana

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 14 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih