Повезане вести
Френк Камински се присетио Партизана и Србије: „Они су луди, обожавају кошарку“
Хот спорт 03.10.2024
„Било је забавно, имао сам сјајне навијаче“ Френк Камински је добио прилику коју можда није очекивао, али ју је дочекао са великим узбуђењем. Некадашњи центар бројних НБА тимова поново се нашао у Финиксу, граду где је провео… »
Камински отворио душу, било му је претешко у Србији, а ево и шта каже за навијаче Партизана!
Спортске.нет 03.10.2024
Френк Камински се после годину дана, баш као и Пи-Џеј Доужер, вратио у НБА лигу из Партизана. Центар српских корена чини нам се, није импресиониран дешавањима у Евролиги, о чему је говорио за америчке медије. "Једног викенда се… »
Камински отворио душу о Партизану, ево шта га је мучило: У НБА можеш да се провучеш, код Жељка не!
Мондо 03.10.2024
Френк Камински није био ни изблиза онакво појачање каквом се Партизан надао. Сада је Американцима причао о свом искуству у Европи. Френк Камински је дошао прошле сезоне у Партизан као огромно појачање, али није баш оправдао… »
У Београду сам био у стану, без пријатеља, породице, сам са собом
Спортски журнал 03.10.2024
Играч Партизана присетио како му је било прошле сезоне. Френк Камински, момак и српске крви, лепо је дочекан прошлог лета у Београду када је стигао у Партизан. Знао је да бљесне, али и да подбаци. Сума сумарум, овог лета је… »
Камински о Партизану и Србији: Био сам лош у почетку…
Спорт клуб 03.10.2024
Амерички кошаркаш Френк Камински покушаће да се избори за уговор у Финикс Сансима, клубу у коме је провео највећи део професионалне каријере, а у исчекивању коначне одлуке стручног штаба присетио се и искуства играња у… »
Вести дана »
Правосуђе поново на мети власти, Ђукановић тражи да ВСС "санкционише судије које подржавају студенте"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 5 сатијош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 5 сатијош 51 повезана
Саинц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Радио сто плус пре 3 сатајош 47 повезаних