Povezane vesti

Nastavnik fizike iz Zaječara dobitnik prve srpske nastavničke nagrade „Prosvetitelj”

Nastavnik fizike iz Zaječara dobitnik prve srpske nastavničke nagrade „Prosvetitelj”

Politika 03.10.2024
Prva srpska nastavnička nagrada „Prosvetitelj” uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju, inovativne metode… »
Nastavnik fizike iz Zaječara dobitnik prve srpske nastavničke nagrade "Prosvetitelj"

Nastavnik fizike iz Zaječara dobitnik prve srpske nastavničke nagrade "Prosvetitelj"

Euronews 03.10.2024
Prva srpska nastavnička nagrada "Prosvetitelj" uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju, inovativne metode… »
Mladen, nastavnik fizike iz Zaječara, prvi je dobitnik nagrade "Prosvetitelj": "Znam da nisam sam"

Mladen, nastavnik fizike iz Zaječara, prvi je dobitnik nagrade "Prosvetitelj": "Znam da nisam sam"

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Prva srpska nastavnička nagrada "Prosvetitelj" uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju… »

RTV 03.10.2024
BEOGRAD - Prva srpska nastavnička nagrada "Prosvetitelj" uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju, inovativne… »

Vesti dana »