Povezane vesti
Nastavnik fizike iz Zaječara dobitnik prve srpske nastavničke nagrade „Prosvetitelj”
Politika 03.10.2024
Prva srpska nastavnička nagrada „Prosvetitelj” uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju, inovativne metode nastave i… »
Nastavnik fizike iz Zaječara dobitnik prve srpske nastavničke nagrade "Prosvetitelj"
Euronews 03.10.2024
Prva srpska nastavnička nagrada "Prosvetitelj" uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju, inovativne metode nastave i… »
Mladen, nastavnik fizike iz Zaječara, prvi je dobitnik nagrade "Prosvetitelj": "Znam da nisam sam"
Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Prva srpska nastavnička nagrada "Prosvetitelj" uručena je večeras u Srpskoj akademiji nauke i umetnosti nastavniku fizike u zaječarskoj gimnaziji Mladenu Šljivoviću, kao simbol zahvalnosti za izuzetan doprinos u obrazovanju, inovativne… »
Vesti dana »
Dodela Oskara 2026: ‘Jedna bitka za drugom’ najbolji film
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 52 povezane
"Znam da nisam Novak, hvala vam": Danil Medvedev nasmejao sve u Indijan Velsu, sem Sinera
Mondo pre 13 minutajoš 32 povezane
Premijer Republike Srpske podneo ostavku kako bi ponovo bio mandatar
Insajder pre 38 minutajoš 16 povezanih
Dramatična promena vremena! Visinski ciklon donosi obilniju kišu i sneg: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru
Telegraf pre 33 minutajoš 17 povezanih