Povezane vesti
Ubica dinosaurusa nije bio sam, još jedan asteroid je udario u Zemlju
N1 Info 03.10.2024
Džinovski asteroid koji je pogodio Zemlju i zbrisao dinosauruse pre 66 miliona godina nije bio usamljen, navode naučnici. Druga, manja svemirska stena udarila je u more kod obale zapadne Afrike ostavljajući ogroman krater iza sebe. Bio je to, prema… »
Asteroid koji je zbrisao dinosauruse pre 66 miliona godina nije bio sam: Udar je izazvao cunami visok 800 metara
Euronews 03.10.2024
Ogroman asteroid koji je udario Zemlju i zbrisao dinosauruse pre 66 miliona godina nije bio sam, jer je drugi, manji asteroid pao na morsko dno kod obale zapadne Afrike stvorivši veliki krater tokom iste ere, saopštili su su naučnici. Kako je preneo je… »
Ubica dinosaurusa nije bio sam, još jedan asteroid je udario u Zemlju
RTS 03.10.2024
Džinovski asteroid koji je pogodio Zemlju i zbrisao dinosauruse pre 66 miliona godina nije bio usamljen, navode naučnici. Druga, manja svemirska stena udarila je u more kod obale zapadne Afrike ostavljajući ogroman krater iza sebe. Bio je to, prema… »
Vesti dana »
(BLOG) Okončana blokada suda u Novom Sadu, nova najavljena za petak: Opoziciju dočekale ograda i žandarmerija
N1 Info pre 19 minutajoš 29 povezanih
Oglasilo se više javno tužilaštvo u Leskovcu: Zadržan osumnjičeni za ubistvo 17-godišnjaka, udarao ga po glavi, šutirao, sat i po kasnije dečak je bio mrtav
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Boli me što ne znam gde je njeno telo, a ubice na doživotnu! Dankin otac za Telegraf o potvrđivanju optužnice
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih