Povezane vesti
Džonson u memoarima: Netanjahu mi je stavio prisluškivač u kupatilo
Politika 03.10.2024
LONDON – Bivši britanski premijer Boris Džonson naveo je u svojim memoarima „Anlišd” ((Unleashed – Oslobođen) da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom kupatilu u britanskom Forin ofisu nakon što ga je upotrebio izraelski premijer… »
Bibi Džonsonu postavio "bubicu"?!
B92 03.10.2024
Bivši britanski premijer Boris Džonson tvrdi da je nakon posete izraelskog premijera Benjamina Netanijahua pre nekoliko godina u svom kupatilu pronašao prislušni uređaj, prenosi dpa. Džonson kaže da je njegov bezbednosni tim pronašao uređaj tokom… »
"Netanijahu je otišao u moj toalet, a onda je tamo nađen ovaj uređaj" Šok otkriće bivšeg britanskog premijera! Ovo svet…
Kurir 03.10.2024
Bivši britanski premijer Boris Džonson tvrdi da je nakon posete izraelskog premijera Benjamina Netanijahua pre nekoliko godina u svom kupatilu pronašao uređaj za prisluškivanje, prenosi dpa. Džonson kaže da je njegov sigurnosni tim pronašao… »
"Nakon posete Netanjahua, u wc sam pronašao uređaj za prisluškivanje": Šok otkriće bivšeg britanskog premijera
Mondo 03.10.2024
"Bilo slučajno ili ne, rečeno mi je da je kasnije, tokom redovne potrage za 'bubicama', u kupatilu pronađen uređaj" Bivši britanski premijer Boris Džonson otkrio je da je posle posete premijera Izraela Benjamina Netanjahua,pre nekoliko godina, u… »
Džonson u memoarima: Netanjahu mi je stavio prisluškivač u kupatilo
Euronews 03.10.2024
Bivši britanski premijer Boris Džonson naveo je u svojim memoarima "Anlišd" (Unleashed - Oslobođen) da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom kupatilu u britanskom Forin ofisu nakon što ga je upotrebio izraelski premijer Benjamin Netanjahu… »
Nakon susreta s Netanyahuom, Johnson u kupatilu pronašao uređaj za prisluškivanje
Al Jazeera 03.10.2024
Bivši britanski premijer je u svojim memoarima napisao da se Netanyahu tokom susreta izvinio kako bi otišao na zahod, te da je u tom kupatilu poslije pronađena bubica. Bivši britanski premijer Boris Johnson tvrdi da je nakon posjete izraelskog… »
Vesti dana »
Strašan sudar na auto-putu Niš - Pirot! Sneg pravi haos širom Srbije, vozilo smrskano (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
Tužilaštvo saslušava osumnjičene, ali i dalje ne saopštava njihova imena (VIDEO)
Insajder pre 1 minutjoš 127 povezanih
Evo kada će prestati da pada sneg u Beogradu: Prodor hladnog fronta, ovo je vremenska prognoza za vikend
Kurir pre 2 satajoš 40 povezanih