Povezane vesti
"Taj film nema smisla": Oskarovka priznala da je zažalila zbog ove uloge, i Kijanu Rivs odbio da glumi u njemu
Mondo 03.10.2024
Sandra Bulok je priznala da bi bilo bolje da nije snimila nastavak kultne "Brzine" Glumica Sandra Bulok oduševila je filmsku publiku ostvarenjima u kojima je igrala. Za ulogu u filmu "The blind side" je osvojila i Oskara, a njena karijera je počela… »
Blam za ceo život: Sandra Bulok je glumila u jednom od najgore ocenjenih filmova ikada: "i dalje mi je neprijatno"
Blic 03.10.2024
Glumica Sandra Bulok otkrila je zbog koje uloge u karijeri se stidi i kaje se što ju je odigrala. Film je propao na blagajnama, zaradivši 164 miliona dolara širom sveta, dok je njegov budžet bio 160 miliona dolara. Na Rotten Tomatoes-u, film ima… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 49 minutajoš 13 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane