Povezane vesti
Obradović: Ono što meni smeta…
Sportski žurnal 03.10.2024
Košarkaši Partizana izgubili od Baskonije na početku nove sezone u Evroligi. Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Baskonije rezultatom 88:82 u meču prvog kola Evrolige. - Bila je dobra utakmica, sitnice su odlučile. Tri puta u tranziciji… »
Obradović otkrio razloge poraza VIDEO
B92 03.10.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su detalji presudili da njegov tim izgubi od Baskonije. Partizan je u prvom kolu izgubio od španskog tima u Vitoriji 88:82. "Dobra utakmica, mislim da su male stvari odlučile meč. Tri puta u… »
Obradović: Male stvari su odlučile utakmicu u Vitoriji
Politika 03.10.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa izgubila večeras od Baskonije pošto je u više navrata primila ključne poene na samom isteku napada, ali i jer nije iskoristila svoje šanse za lake poene. „Mislim da je… »
Laso posle Partizana: "Ovo nam je bilo potrebno"
B92 03.10.2024
Trener košarkaša Baskonije Pablo Laso čestitao je svom timu na pobedi. Baskonija je an otvaranju Evrolige pobedila Partizan 88:82. "Pre svega, čestitke mom timu na pobedu, mislim da je zaslužena, timska. Radili smo jako ceo meč odbrambeno, a… »
Obradović: "Dobra utakmica!"
Sportske.net 03.10.2024
Nije toliko nezadovoljan Željko Obradović učinkom svog tima u prvom kolu Evrolige. Smatra da je utakmica bila veoma dobra i da je Partizan vrlo lako mogao da pobedi. "Dobra utakmica, mislim da su male stvari odlučile meč. Tri puta u tranziciji nismo… »
Boli me jedno, to ne smeš da dozvoliš! Željko Obradović o porazu Partizana u Španiji
Mondo 03.10.2024
Trener crno-belih objasnio razloge poraza Partizana od Baskonije u Španiji. Posle poraza Partizana od Baskonije u Vitoriji, trener crno-belih Željko Obradović je u dvorani "Fernando Buesa" na španskom jeziku objasnio razloge pada svog tima u… »
Obradović posle poraza: Detalji odlučili, odigrali smo korektno, vraćamo se radu
Euronews 03.10.2024
Trener Partizana Željko Obradović dočekao je prvi poraz na klupi na startu nove sezone Evrolige, gde je od njegove ekipe večeras bila bolja Baskonija 88:82. Iako je srpski tim drugi put uzastopno poražen u neizvesnoj završnici u Vitoriji, Obradović… »
"Moramo da budemo skoncentrisani": Željko Obradović objasnio rezlog poraza Partizana na startu Evrolige
Večernje novosti 03.10.2024
PARTIZAN je novu sezonu u Evroligi otvorio porazom od Baskonije (88:82). Utiske je posle meča izneo je trener crno-belih Željko Obradović. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović Objasnio je šta je bio glavni razlog za poraz u Vitoriji. - Nismo mnogo… »
Željko Obradović na španskom objasnio ključ meča: "Nismo to smeli da dopustimo... Mnogo smo poena primili"
Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su poraženi od Baskonije u 1. kolu Evrolige u Vitoriji Gasteiz, iako su na momente imali i solidnih devet poena prednosti - 88:82. Na konferenciji za medije, Željko Obradović je istakao prvo na engleskom jeziku da… »
Prve reči Željka Obradovića posle poraza Partizana: "To je bio glavni problem, a ne procenti šuta!"
Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana izgubili su od Baskonije u meču 1. kola Evrolige na gostovanju u "Fernando Buesa Areni" u Vitoriji Gasteiz u Španiji - 88:82! Posle meča se za TV Evrolige obratio trener Partizana, Željko Obradović, koji je samo… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Telegraf pre 15 minutajoš 3 povezane