Povezane vesti

Memoari Borisa Džonsona privlače veliku pažnju javnosti - o čemu je sve pisao bivši britanski premijer?

Memoari Borisa Džonsona privlače veliku pažnju javnosti - o čemu je sve pisao bivši britanski premijer?

Euronews 04.10.2024
Memoari Borisa Džonsona tek treba da izađu iduće nedelje, ali se po britanskim medijima već provlače brojni i ekskluzivni, a za neke čak i bizarni, detalji. Naime, bivši britanski premijer tvrdi u njima da je pronašao uređaj za prisluškivanje u… »
Boris Džonson: Netanjahu postavio bubice u moje kupatilo

N1 Info 04.10.2024
Boris Džonson tvrdi da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom ličnom kupatilu u britanskom ministarstvu inostranih poslova, nakon što ga je koristio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Bivši premijer Velike Britanije je naveo da je njegov… »

Novi magazin 04.10.2024
Boris Džonson tvrdi da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom ličnom kupatilu u britanskom ministarstvu inostranih poslova, nakon što ga je koristio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Bivši premijer Velike Britanije je naveo da je njegov… »
Boris Džonson u memoarima: Benjamin Netanjahu mi je stavio prisluškivač u kupatilo

Boris Džonson u memoarima: Benjamin Netanjahu mi je stavio prisluškivač u kupatilo

Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Bivši britanski premijer Boris Džonson naveo je u svojim memoarima "Anlišd" (Unleashed - Oslobođen) da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom kupatilu u britanskom Forin ofisu nakon što ga je upotrebio izraelski premijer… »
"To se desilo: U toaletu..." Šok tvrdnja Borisa Džonsona! Otkrio šta je uradio premijer Izraela dok je bio njegov gost…

"To se desilo: U toaletu..." Šok tvrdnja Borisa Džonsona! Otkrio šta je uradio premijer Izraela dok je bio njegov gost…

Blic 03.10.2024
Bivši britanski premijer Boris Džonson naveo je u svojim memoarima "Anlišd" (Unleashed - Oslobođen) da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom kupatilu u britanskom Forin ofisu nakon što ga je upotrebio izraelski premijer Benjamin Netanjahu… »

Vesti dana »