Povezane vesti
Memoari Borisa Džonsona privlače veliku pažnju javnosti - o čemu je sve pisao bivši britanski premijer?
Euronews 04.10.2024
Memoari Borisa Džonsona tek treba da izađu iduće nedelje, ali se po britanskim medijima već provlače brojni i ekskluzivni, a za neke čak i bizarni, detalji. Naime, bivši britanski premijer tvrdi u njima da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom… »
Boris Džonson: Netanjahu postavio bubice u moje kupatilo
N1 Info 04.10.2024
Boris Džonson tvrdi da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom ličnom kupatilu u britanskom ministarstvu inostranih poslova, nakon što ga je koristio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Bivši premijer Velike Britanije je naveo da je njegov… »
Boris Džonson: Netanjahu postavio bubice u moje kupatilo
Novi magazin 04.10.2024
Boris Džonson tvrdi da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom ličnom kupatilu u britanskom ministarstvu inostranih poslova, nakon što ga je koristio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Bivši premijer Velike Britanije je naveo da je njegov… »
Boris Džonson u memoarima: Benjamin Netanjahu mi je stavio prisluškivač u kupatilo
Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Bivši britanski premijer Boris Džonson naveo je u svojim memoarima "Anlišd" (Unleashed - Oslobođen) da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom kupatilu u britanskom Forin ofisu nakon što ga je upotrebio izraelski premijer Benjamin… »
"To se desilo: U toaletu..." Šok tvrdnja Borisa Džonsona! Otkrio šta je uradio premijer Izraela dok je bio njegov gost: Umešao…
Blic 03.10.2024
Bivši britanski premijer Boris Džonson naveo je u svojim memoarima "Anlišd" (Unleashed - Oslobođen) da je pronašao uređaj za prisluškivanje u svom kupatilu u britanskom Forin ofisu nakon što ga je upotrebio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Boris… »
Vesti dana »
Kremlj: Danas u Abu Dabiju prvi sastanak trilateralne radne grupe za bezbednosna pitanja
Beta pre 16 minutajoš 19 povezanih
Alkaraz protutnjao pored "nestašnog momka": Španac grabi ka završnici, naredni rival bivši TOP 10
Telegraf pre 11 minutajoš 15 povezanih
Šta ovo bi? Odrekla se Rusije pa na Australijan openu provukla Arinu Sabalenku kroz "toplog zeca"
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Ujutru mogući mraz i magla, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima: Najviša temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 7 povezanih