Povezane vesti

Bajden: Da sam na mestu Izraela, razmislio bih o alternativama napada na naftna polja

Bajden: Da sam na mestu Izraela, razmislio bih o alternativama napada na naftna polja

Politika 04.10.2024
VAŠINGTON – Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajući da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. Bajden je rekao novinarima na… »
Biden savetuje Izrael da ne napada iranska nafta postrojenja

Biden savetuje Izrael da ne napada iranska nafta postrojenja

Slobodna Evropa 04.10.2024
Američki predsednik Džo Bajden (Joe Biden) savetovao je u petak Izrael da ne napada iranska naftna postrojenja i izjavio da pokušava da okupi svet da se izbegne sveopšti rat na Bliskom istoku. Bajden je u iznenađujućem pojavljivanju u Sali za pres… »
Biden: Razmislio bih na mjestu Izraela treba li gađati naftna postrojenja u Iranu

Biden: Razmislio bih na mjestu Izraela treba li gađati naftna postrojenja u Iranu

Al Jazeera 04.10.2024
Tenzije između Irana i Izraela su na visokom nivou, dok Izrael vaga opcije kako će odgovoriti Teheranu na napad balističkim projektilima. Američki predsjednik Joe Biden rekao je u petak da bi na mjestu Izraela razmislio o alternativama gađanju… »
Bajden: Da sam na mestu Izraela razmislio bih o alternativama napada na naftna polja

Bajden: Da sam na mestu Izraela razmislio bih o alternativama napada na naftna polja

N1 Info 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajući da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. „Izraelci nisu zaključili šta će da… »
Bajden: Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu

Bajden: Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu

Kurir 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajući da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. Bajden je rekao novinarima na brifingu u… »

Vesti online 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajući da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. Bajden je rekao novinarima na brifingu u… »
Bajden: Da sam na mestu Izraela razmislio bih o alternativama napada na iranska naftna polja

Bajden: Da sam na mestu Izraela razmislio bih o alternativama napada na iranska naftna polja

Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajući da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. Bajden je rekao novinarima… »
Da li će doći do „sveopšteg rata“ na Bliskom istoku – šta kaže Bajden

Da li će doći do „sveopšteg rata“ na Bliskom istoku – šta kaže Bajden

N1 Info 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da ne veruje da će na Bliskom istoku biti "sveopšteg rata". Na pitanje novinara koliko je uveren da se takav rat može sprečiti, uzvratio je pitanjem: „Koliko ste sigurni da neće padati kiša“… »
„Koliko ste sigurni da neće padati kiša“: Bajden ne veruje da će na Bliskom istoku biti „sveopšteg rata“

„Koliko ste sigurni da neće padati kiša“: Bajden ne veruje da će na Bliskom istoku biti „sveopšteg rata“

Danas 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da ne veruje da će na Bliskom istoku biti „sveopšteg rata“. Na pitanje novinara koliko je uveren da se takav rat može sprečiti, uzvratio je pitanjem: „Koliko ste sigurni da neće padati kiša“… »
Naglo poskupljenje nafte za pet odsto

Naglo poskupljenje nafte za pet odsto

Biznis.rs 04.10.2024
Usled mogućeg izraelskog napada na iransku naftnu infrastrukturu. Cena nafte porasla je za pet procenata nakon što je američki predsednik Džo Bajden (Joe Biden) izjavio da SAD razgovaraju o mogućim izraelskim napadima na iransku naftnu industriju. Na… »
Bajden ne veruje da će doći do 'sveopšteg rata' na Bliskom istoku

Bajden ne veruje da će doći do 'sveopšteg rata' na Bliskom istoku

Novi magazin 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da ne veruje da će na Bliskom istoku biti "sveopšteg rata". Na pitanje novinara koliko je uveren da se takav rat može sprečiti, uzvratio je pitanjem: "Koliko ste sigurni da neće padati kiša". "Gledajte, ja… »
Bajden: Ne verujem da će biti sveopšteg rata na Bliskom istoku

RTV 04.10.2024
VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da veruje da može da bude izbegnut sveopšti rat na Bliskom istoku, navodeći da je potrebno učiniti više da se izbegne veći sukob u tom regionu. Bajden je, na pitanje novinara u Vašingtonu… »

Politika 04.10.2024
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da veruje da može da bude izbegnut sveopšti rat na Bliskom istoku, navodeći da je potrebno učiniti više da se izbegne veći sukob u tom regionu. Bajden je, na pitanje novinara u Vašingtonu u četvrtak… »

Vesti online 04.10.2024
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da veruje da može da bude izbegnut sveopšti rat na Bliskom istoku, navodeći da je potrebno učiniti više da se izbegne veći sukob u tom regionu. Bajden je, na pitanje novinara u Vašingtonu u četvrtak… »

Vesti dana »