Повезане вести
Огласио се звездин капитен: „Ако сам ја проблем – проблема нема“!(фото)
Хот спорт 04.10.2024
Ево шта је поручио штопер црвено-белих! Црвена звезда је у уторак поражена од екипе Интера из Милана са убедљивих 4-0. Један од трагичара је свакако капитен Црвене звезде Урош Спајић, који је директни кривац за трећи гол… »
Спајић одговорио Вучићу: Ако сам ја проблем, проблема нема!
Спорт клуб 04.10.2024
Александар Вучић, председник Србије, дао је изјаву о дуелу између Црвене звезде и Интера у Лиги шампиона којем су црвено-бели поражени 4:0. „Срамота ме је и када Звездини играчи изгубе 4:0, а кажу да нису фасцинирани онима који… »
Елшник: "Никог није лако победити у Супер лиги!"
Спортске.нет 04.10.2024
Фудбалери Црвене звезде у недељу од 19 часова гостују екипи ИМТ-а у мечу 11. кола Супер лиге Србије. Црвено-бели су у уторак поражени од Интера на "Меаци" са 4:0 у другом колу Лиге шампиона, па желе да тријумфално оду на… »
Вучић не престаје о спорту и Звезди, сад га срамота због Интера
Нова 04.10.2024
: Александар Вучић, председник Србије, говорио је о гостовању Црвене звезде Интеру из Милана у 2. колу Лиге шампиона. Вучић се током обиласка радова на обилазници код Горњег Милановца обратио медијима, а том приликом је на ред… »
Александар Вучић ударио на играче звезде: „Срамота ме је кад изгубе 4:0, па кажу…“ (видео)
Хот спорт 04.10.2024
„Губитничка филозофија, а ја сам вам већ рекао, верујте победнику“ Председник Србије, Александар Вучић, приликом одговарања на питања везана за политичку ситуацију, накратко је прешао на спортску тему, критикујући играче Црвене… »
Вучић о поразу Звезде у Лиги шампиона: Срамота ме кад изгубе 4:0, па кажу да нису фасцинирани
Мондо 04.10.2024
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је тежак пораз Црвене звезде у Лиги шампиона против Интера и изјаве њених фудбалера. Црвена звезда није добро почела сезону у Лиги шампиона и забележила је два пораза, додуше… »
Вучић: Срамота ме кад Звездини играчи изгубе 4:0
Данас 04.10.2024
Александар Вучић, председник Србије, приликом обраћања медијима на отварању обилазнице око Горњег Милановца дотакао се и пораза Црвене звезде у Милану. Говорећи о политичким темама, Вучић је у једном тренутку прешао на… »
Вучић: Срамота ме кад Звездини играчи изгубе 4:0, а кажу…
Спорт клуб 04.10.2024
Александар Вучић, председник Србије, приликом обраћања медијима на отварању обилазнице око Горњег Милановца дотакао се и пораза Црвене звезде у Милану. Говорећи о политичким темама, Вучић је у једном тренутку прешао на… »
Шамар српском фудбалу! И Хрвати су сада испред нас, за две године смо успели што нико пре није
Вечерње новости 04.10.2024
Србија је само две сезоне имала директног учесника у Лиги шампиона и другог у квалификацијама, а укупно пет учесника у Европи, од чега су бар три била сигурна у групним фазама. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Матс Торбергсен Последње две сезоне… »
Никако није добро што се тиче УЕФА коефицијента: Хрвати побегли, Грци већ предалеко! (фото)
Хот спорт 04.10.2024
А разочарења се само нижу! Српски фудбалски клубови доживели су још један неуспех на међународној сцени током ове недеље, чиме су додатно отежали позицију Србије на УЕФА листи. Црвена звезда претрпела је убедљив пораз од… »
Где је нестао Марко Лазетић? Звезда га продала за 5 милиона у Милан, а он три године није дао гол
Мондо 04.10.2024
Марко Лазетић покушава да у ТСЦ-у оствари потенцијал због ког га је Милан купио као тинејџера. Српски фудбалер Марко Лазетић није успео претходне вечери да помогне ТСЦ-у да избегне пораз у Алматију против Астане (1:0) у… »
Хрватска побегла Србији на УЕФА листи
Б92 04.10.2024
Србија на УЕФА листи националних коефицијената није успела да заради бодове. Тачније, Црвена звезда (пораз од Интера 4:0) и ТСЦ (пораз од Астане 1:0). Наша земља остала је на 20. позицији са укупно 22.475, што је далеко од 15… »
Катастрофа српског фудбала у Европи се наставља: Пали смо иза Хрвата, а то није најгора вест
Мондо 04.10.2024
Српски клубови настављају очајну сезону у Европи која долази на наплату следеће сезоне. "Ресетовали" смо се на стара подешавања. И ове недеље српски клубови нису успели да освоје нити бод за национални УЕФА коефицијент. Црвена… »
Вести дана »
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Мацут за РТС: Енергетска ситуација под контролом, постоји спремност свих за очување високог образовања
РТС пре 3 сатајош 24 повезане