Повезане вести

Крвав истрачао насред пута, па викао "зовите полицију" Откривено шта је претходило драми на Врачару! Полиција брзо реаговала

Крвав истрачао насред пута, па викао "зовите полицију" Откривено шта је претходило драми на Врачару! Полиција брзо реаговала

Курир 04.10.2024
Застрашујућа објава на друштвеним мрежама јутрос је узбунила Београђане. У њој је наведено да је синоћ на аутопуту Београд Ниш испред возила истрчао младић крваве главе који је викао возачима да зову полицију. Иако исправа није… »
Крвав дечко је истрчао насред аутопута и викао да зовемо полицију: Сазнајемо шта се догодило код Душановца

Крвав дечко је истрчао насред аутопута и викао да зовемо полицију: Сазнајемо шта се догодило код Душановца

Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Застрашујућа објава на друштвеним мрежама јутрос је узбунила Београђане. У њој је наведено да је синоћ на аутопуту Београд Ниш испред возила истрчао младић крваве главе који је викао возачима да зову полицију… »
"Дечко крваве главе излетео испред мене и викао да зовем полицију": Драматична сцена насред ауто-пута у Београду, жена открила…

"Дечко крваве главе излетео испред мене и викао да зовем полицију": Драматична сцена насред ауто-пута у Београду, жена открила…

Блиц 04.10.2024
Драматична ситуација снашла је једну жену на ауто-путу Београд-Ниш, тачније код искључења за Душановац. Како је жена навела испред ње је, синоћ око пола 8, излетео дечко крваве главе који је викао да зове полицију. Она је овај… »
Испред мене је излетео дечко крваве главе, Тетурао се! Викао је да зовемо полицију!" На мрежама испливала страшна објава из…

Испред мене је излетео дечко крваве главе, Тетурао се! Викао је да зовемо полицију!" На мрежама испливала страшна објава из…

Курир 04.10.2024
Застрашујућа објава појавила се на друштвеним мрежама, а у њој се наводи да је синоћ на ауто-путу Београд-Ниш испред возила истрчао младић крваве главе који је викао возачима да зову полицију. "На ауто-путу Београд-Ниш код… »
"Испред мене је излетео дечко крваве главе и викао да зовемо полицију": Застрашујућа објава из Београда

"Испред мене је излетео дечко крваве главе и викао да зовемо полицију": Застрашујућа објава из Београда

Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Застрашујућа објава обрела се на друштвеним мрежама, а у њој се наводи да је синоћ на аутопуту Београд Ниш испред возила истрчао младић крваве главе који је викао возачима да зову полицију. "На аутопуту Београд… »

Вести дана »