Повезане вести

Вучевић: Мислим да Вучић не треба да дође на седницу о литијуму, спреман сам да учесвујем у расправи

Вучевић: Мислим да Вучић не треба да дође на седницу о литијуму, спреман сам да учесвујем у расправи

Б92 04.10.2024
Ванредна седница о литијуму је могла да се одржи да опозиција није уложила 150 амандмана на чије образлагање је потрошила време за расправу, изјавио је председник Владе Србије Милош Вучевић. Он је додао да је добра ствар што је… »
Вучевић: Влада Србије се негативно изјаснила о опозиционом законском предлогу о литијуму

Вучевић: Влада Србије се негативно изјаснила о опозиционом законском предлогу о литијуму

НИН 04.10.2024
Премијер Милош Вучевић изјавио је да се Влада Србије негативно изајаснила о опозиционом законском предлогу о забрани ископавања литијума и бора. Он је рекао да је Влада Србије такво мишљење упутила скупштини Србије где је за… »
Влада се негативно изјаснила о измена Закона о рударству и геолошким истраживањима

Влада се негативно изјаснила о измена Закона о рударству и геолошким истраживањима

Време 04.10.2024
Премијер Милош Вучевић сматра председник Србије Александар Вучић не треба да присуствује скупштинској седници о литијуму заказаној за 7. октоба. Влада Србије се негативно изјаснила о предлогу измена Закона о рударству и геолошким… »
Премијер Милош Вучевић: Влада Србије се негативно изјаснила о опозиционом законском предлогу о литијуму

Премијер Милош Вучевић: Влада Србије се негативно изјаснила о опозиционом законском предлогу о литијуму

Данас 04.10.2024
Премијер Милош Вучевић је рекао вечерас да се влада Србије негативно изајаснила о опозиционом законском предлогу о забрани ископавања литијума и бора. Он је за „Јуроњуз“ Србија (Еуроневс) казао да је влада Србије такво… »

Вести дана »