Povezane vesti
Izraelski ministar Galant: Izrael ima još iznenađenja za Hezbolah
RTV 04.10.2024
TEL AVIV - Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Izrael ima "još iznenađenja spremnih za Hezbolah", dok se izraelske kopnene operacije nastavljaju na jugu Libana. "Hezbolah je dobio veoma ozbiljne udarce, jedan za drugim. Mi smo… »
Izraelski ministar Galant: Izrael ima još iznenađenja za Hezbolah
Politika 04.10.2024
Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Izrael ima "još iznenađenja spremnih za Hezbolah", dok se izraelske kopnene operacije nastavljaju na jugu Libana. "Hezbolah je dobio veoma ozbiljne udarce, jedan za drugim. Mi smo eliminisali… »
"Izrael ima još iznenađenja za Hezbolah"
B92 04.10.2024
Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Izrael ima "još iznenađenja spremnih za Hezbolah", dok se izraelske kopnene operacije nastavljaju na jugu Libana. "Hezbolah je dobio veoma ozbiljne udarce, jedan za drugim. Mi smo eliminisali… »
Načelnik Generalštaba Izraela: Nećemo dozvoliti ponovno razmeštanje Hezbolaha na jug
NIN 04.10.2024
Načelnik Generalštaba Izraela general-potpukovnik Herci Halevi izjavio je da ta zemlja neće dozvoliti libanskom Hezbolahu da ponovo razmesti svoje snage u južnom Libanu. On je to rekao posle tri dana kopnene ofanzive protiv pripadnika te islamističke… »
Načelnik Generalštaba Izraela: Nećemo dozvoliti ponovno razmeštanje Hezbolaha na jugu Libana
Danas 03.10.2024
Načelnik Generalštaba Izraela general-potpukovnik Herci Halevi izjavio je večeras da ta zemlja neće dozvoliti libanskom Hezbolahu da ponovo razmesti svoje snage u južnom Libanu. On je to rekao posle tri dana kopnene ofanzive protiv pripadnika te… »
Vesti dana »

Nakon svežeg jutra i prolaznog naoblačenja očekuje nas toplije vreme Od četvrtka temperature se menjaju i dolazi snažan preokret
Dnevnik pre 16 minutajoš 14 povezanih

Vučić u Japanu: Najvažnije da u eri velikih turbulencija sačuvamo mir, slobodu i jedinstvo
Euronews pre 51 minutajoš 9 povezanih

Danas se obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
Euronews pre 11 minutajoš 8 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Grčku: Treslo se "more", nema upozorenja od cunamija
Blic pre 51 minutajoš 9 povezanih

U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu 10 osoba lakše povređeno
Euronews pre 51 minutajoš 7 povezanih