Povezane vesti
Izraelski ministar Galant: Izrael ima još iznenađenja za Hezbolah
RTV 04.10.2024
TEL AVIV - Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Izrael ima "još iznenađenja spremnih za Hezbolah", dok se izraelske kopnene operacije nastavljaju na jugu Libana. "Hezbolah je dobio veoma ozbiljne udarce, jedan za drugim. Mi smo… »
Izraelski ministar Galant: Izrael ima još iznenađenja za Hezbolah
Politika 04.10.2024
Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Izrael ima "još iznenađenja spremnih za Hezbolah", dok se izraelske kopnene operacije nastavljaju na jugu Libana. "Hezbolah je dobio veoma ozbiljne udarce, jedan za drugim. Mi smo eliminisali… »
"Izrael ima još iznenađenja za Hezbolah"
B92 04.10.2024
Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Izrael ima "još iznenađenja spremnih za Hezbolah", dok se izraelske kopnene operacije nastavljaju na jugu Libana. "Hezbolah je dobio veoma ozbiljne udarce, jedan za drugim. Mi smo eliminisali… »
Načelnik Generalštaba Izraela: Nećemo dozvoliti ponovno razmeštanje Hezbolaha na jug
NIN 04.10.2024
Načelnik Generalštaba Izraela general-potpukovnik Herci Halevi izjavio je da ta zemlja neće dozvoliti libanskom Hezbolahu da ponovo razmesti svoje snage u južnom Libanu. On je to rekao posle tri dana kopnene ofanzive protiv pripadnika te islamističke… »
Načelnik Generalštaba Izraela: Nećemo dozvoliti ponovno razmeštanje Hezbolaha na jugu Libana
Danas 03.10.2024
Načelnik Generalštaba Izraela general-potpukovnik Herci Halevi izjavio je večeras da ta zemlja neće dozvoliti libanskom Hezbolahu da ponovo razmesti svoje snage u južnom Libanu. On je to rekao posle tri dana kopnene ofanzive protiv pripadnika te… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Urnebesna reakcija Vestbruka kada je saznao jedan podatak za Jokića VIDEO
B92 pre 3 satajoš 29 povezanih
FOTO, VIDEO: Kako je izgledao današnji protest studenata ispred zgrade BIA?
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Snežni udar u Srbiji! Upozorenje RHMZ, sneg neće prestati da pada u ovom delu zemlje
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih