Повезане вести
„Мислила сам да ћу бити инвалид…“: Српску атлетичарку ударио возач, сада мора на операцију
Нова 04.10.2024
: Српска атлетичарка Наталија Грујић (18) доживела је ужас на пешачком прелазу када је на њу налетео несавесни возач. Ипак, на срећу све се завршило са повредама које неће утицати на њену каријеру. Грујићевој је возач код… »
"Мислила сам да ћу остати инвалид": Српска атлетичарка повређена на пешачком прелазу, мора на операцију!
Мондо 04.10.2024
Српска атлетичарка Наталина Грујић открила детаље тешке повреде коју је задобила на пешачком прелазу. Талентована српска атлетичарка Наталија Грујић (18) доживела је велику несрећу недалеко од Атлетске дворане на Бањици, у… »
"Обузела ме језа!" Бахати возач покосио прелепу српску атлетичарку на пешачком прелазу
Вечерње новости 04.10.2024
Српска атлетичарка Наталија Грујић (18) недавно је доживела саобраћајну несрећу, ударена је на пешачком прелазу од стране несавесног возача и доживела је повреде обе ноге. Фото: Принтскрин Сада је у разговору за Атлекс испричала… »
"Мислила сам да ћу бити инвалид, обузела ме језа": Српска атлетичарка описала како је ударио ауто на пешачком
Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Српска атлетичарка Наталија Грујић (18), недавно је доживела саобраћајну несрећу, ударена је на пешачком прелазу од стране несавесног возача и доживела повреде обе ноге. Сада је разговору за Атлекс испричала детаље… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана