Povezane vesti
„Mislila sam da ću biti invalid…“: Srpsku atletičarku udario vozač, sada mora na operaciju
Nova 04.10.2024
: Srpska atletičarka Natalija Grujić (18) doživela je užas na pešačkom prelazu kada je na nju naleteo nesavesni vozač. Ipak, na sreću sve se završilo sa povredama koje neće uticati na njenu karijeru. Grujićevoj je vozač kod Atletske dvorane… »
"Mislila sam da ću ostati invalid": Srpska atletičarka povređena na pešačkom prelazu, mora na operaciju!
Mondo 04.10.2024
Srpska atletičarka Natalina Grujić otkrila detalje teške povrede koju je zadobila na pešačkom prelazu. Talentovana srpska atletičarka Natalija Grujić (18) doživela je veliku nesreću nedaleko od Atletske dvorane na Banjici, u Bulevaru… »
"Obuzela me jeza!" Bahati vozač pokosio prelepu srpsku atletičarku na pešačkom prelazu
Večernje novosti 04.10.2024
Srpska atletičarka Natalija Grujić (18) nedavno je doživela saobraćajnu nesreću, udarena je na pešačkom prelazu od strane nesavesnog vozača i doživela je povrede obe noge. Foto: Printskrin Sada je u razgovoru za Atleks ispričala detalje nesreće… »
"Mislila sam da ću biti invalid, obuzela me jeza": Srpska atletičarka opisala kako je udario auto na pešačkom
Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Srpska atletičarka Natalija Grujić (18), nedavno je doživela saobraćajnu nesreću, udarena je na pešačkom prelazu od strane nesavesnog vozača i doživela povrede obe noge. Sada je razgovoru za Atlex ispričala detalje nesreće i… »
Vesti dana »
Saša Matić otkazao koncert u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da peva u Tesliću: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 20 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Muškarac koji je poginuo u automobilu ispred Trampovog hotela bio član Zelenih beretki
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane