Повезане вести

Американац оплео по Синеру: „Очекујем казну од најмање шест месеци!“

Американац оплео по Синеру: „Очекујем казну од најмање шест месеци!“

Хот спорт 04.10.2024
Иако је ослобођен оптужби, Синеру прети суспензија док ВАДА не одустаје од притисака! Допинг скандал Јаника Синера дуго је био у сенци, али је у августу експлодирао у јавности. Иако је у септембру ослобођен свих оптужби, Светска… »
Синер: "Изненађен сам - није ми лако"

Синер: "Изненађен сам - није ми лако"

Б92 04.10.2024
Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију. Светска антидопинг агенција донела је прошле… »
Синер: Уверен сам да ће се мој случај позитивно решити

Политика 04.10.2024
Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је данас у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију. Светска антидопинг агенција донела је… »
Синер: Мислим позитивно, али се не осећам пријатно

Синер: Мислим позитивно, али се не осећам пријатно

Спорт клуб 04.10.2024
Јаник Синер, први рекет света, изјавио је у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију. ВАДА је прошле недеље донела одлуку да од… »
Синер се не плаши ВАДА: Италијан у Кини отворио душу о допинг скандалу

Синер се не плаши ВАДА: Италијан у Кини отворио душу о допинг скандалу

Вечерње новости 04.10.2024
Италијански тенисер Јаник Синер изразио је данас своје уверење да ће се позитивно решити његов случај, упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију. ФОТО: Тањуг/АП Синер (23) је био позитиван… »

Вести онлине 04.10.2024
Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је данас у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију. Светска антидопинг агенција донела је… »
Доказаће се да сам невин, сигуран сам у то: Јаник Синер говорио о могућој суспензији због наводног допинга

Доказаће се да сам невин, сигуран сам у то: Јаник Синер говорио о могућој суспензији због наводног допинга

Еуроневс 04.10.2024
Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију. Светска антидопинг агенција донела је прошле… »

Спортски журнал 04.10.2024
Италијан и даље тврди да је изненађен што се ВАДА жалила. Јаник Синер је изјавио данас у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције (ВАДА) која тражи његову суспензију… »

Вести дана »