Повезане вести
СК у Јапану: Шта у суботу очекују Јелена и Срђан (ВИДЕО)
Спорт клуб 04.10.2024
Екипа Спорт клуба је у Јапану где нас у недељу ујутро очекује трка за Велику награду Јапана, а пре тога, у суботу, квалификације и спринт. До краја шампионата остало је још пет трка, а Срђан Ерцег и Јелена Трајковић вам преносе… »
Маркес за СК: Чудан и тежак дан…
Спорт клуб 04.10.2024
Марк Маркез из Гресинија очекује да ће у суботу у квалификацијама и у спринт трци бити много бољи него на прва два тренинга пред Велику награду Јапана. Шпанац је други тренинг завршио на трећој позицији, а у разговору за Спорт… »
Биндер за СК: Киша или суво, баш ме брига
Спорт клуб 04.10.2024
Возач КТМ Бред Биндер био је најбржи на другом тренингу пред Велику награду Јапана у Мотегију, а за Спорт клуб је истакао да уопште не размишља какво ће време бити до краја викенда. Велике су шансе да се киша пратити возаче у… »
Бањаја за СК: Идемо у правом смеру
Спорт клуб 04.10.2024
Возач Дукатија Франческо Бањаја је за Спорт клуб истакао да је задовољан урађеним у петак у Мотегију. Бранилац титуле је био најбржи на првом тренингу, на другом је био седми, а у разговору са Јеленом Трајковић рекао је да… »
Мартин за СК: Очекивао сам да ћемо бити конкурентнији
Спорт клуб 04.10.2024
Хорхе Мартин је водећу у генералном пласману пет трка пре краја Мото ГП шампионата, али није задовољан резултатима на прва два тренинга пред Велику награду Јапана. Шпанац је био трећи на другом тренингу иза Бреда Биндера и Марка… »
Биндер најбржи на другом тренингу, Мартин испред Бањаје
Спорт клуб 04.10.2024
Возач КТМ Бред Биндер био је најбржи на другом тренингу за Велику награду Јапана у Мотегију. Јужноафриканац је био најбољи са резултатом 1:043.436 испред Марка Маркеза на Гресинију (+0.033) и водећег у генералном пласману Хорхеа… »
Вести дана »
„Замолио бих присутне које желе да чују неко зло, да ме поштедите“: Никад краћа конференција за медије Саше Обрадовића
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Могуће краткотрајне временске непогоде уз кишу, град и јак олујни ветар
РТВ пре 4 сатијош 1 повезана
"Америка провоцира војну агресију против Кубе"! Министар: Рубио поново лаже, подстиче крвопролиће!
Курир пре 4 сатијош 1 повезана