Povezane vesti
Lokalni ombudsman u turneji po mesnim zajednicama u Novom Sadu: Evo kada će biti u vašem komšiluku
Radio 021 04.10.2024
Lokalni ombudsman Novog Sada će od 17. oktobra obilaziti mesne zajednice u gradu, kada će građani moći i da upute žalbe na rad institucija. Kako se navodi u saopštenju, planiran je obilazak devet mesnih zajednica na teritoriji grada. Zaposleni iz… »
Lokalni ombudsman će u oktobru i novembru obilaziti mesne zajednice na teritoriji Novog Sada
Moj Novi Sad 04.10.2024
U Službi Lokalnog ombudsmana Grada Novog Sada u toku je priprema Programa obilaska Mesnih zajednica na teritoriji Grada, u cilju efikasnijeg obavljanja poslova iz nadležnosti ovog organa... – Na osnovu interesa i potreba građana kao i dosadašnjeg… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan vozilom Hitne pomoći prebačen iz pritvora na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Blic pre 1 satjoš 80 povezanih
Direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu Mladen Papović uhapšen u velikoj akciji policije zbog šverca kokaina
Nova pre 1 satjoš 49 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 6 satijoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 56 minutajoš 25 povezanih