Povezane vesti

„Otkazao bih sve sastanke da su me zvali u Skupštinu“: Vučić o tome zašto neće doći na sednicu o litijumu

„Otkazao bih sve sastanke da su me zvali u Skupštinu“: Vučić o tome zašto neće doći na sednicu o litijumu

Danas 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali. „Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i… »
Vučić: Kurti sanja da bude novi Zelenski

Vučić: Kurti sanja da bude novi Zelenski

Vesti online 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da kosovski premijer Aljbin Kurti sanja da obuče uniformu i bude “novi Vladimir Zelenski”, dok Srbija teži napretku i razvoju. On je to rekao komentarišući izjavu Kurtija da će biti ugrožen… »
Vučić: Da su rekli da me žele u Skupštini, sve sastanke bih otkazao

Vučić: Da su rekli da me žele u Skupštini, sve sastanke bih otkazao

Radio 021 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali. "Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i došao… »
Vučić: Sve sastanke bih otkazao zbog skupštinske sednice da su me opozicionari zvali

Vučić: Sve sastanke bih otkazao zbog skupštinske sednice da su me opozicionari zvali

Beta 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali. "Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i došao… »
Kurti sanja da obuče uniformu, računa da bi mogao da bude novi Zelenski

Kurti sanja da obuče uniformu, računa da bi mogao da bude novi Zelenski

Politika 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da takozvani kosovski premijer Albin Kurti sanja da obuče uniformu i bude „novi Volodimir Zelenski“, dok Srbija teži napretku i razvoju. On je to rekao komentarišući izjavu Albina Kurtija da će… »

Novi magazin 04.10.2024
Vučić: Sve sastanke bih otkazao zbog sednice o litijumu, da su me opozicionari zvali

Vučić: Sve sastanke bih otkazao zbog sednice o litijumu, da su me opozicionari zvali

N1 Info 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali. „Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i došao, ali… »
Vučić: Opozicija rekla da me ne želi na sednici o litijumu, toliko su hrabri, a plaše se jednog čoveka

Vučić: Opozicija rekla da me ne želi na sednici o litijumu, toliko su hrabri, a plaše se jednog čoveka

Euronews 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će se sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom sastati 7. i 14. oktobra, a zatim i kasnije u Briselu. gde će biti i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom. "Ja, onaj izolovani Vučić, koji će u… »

Vesti dana »