Povezane vesti
„Otkazao bih sve sastanke da su me zvali u Skupštinu“: Vučić o tome zašto neće doći na sednicu o litijumu
Danas 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali. „Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i došao, ali… »
Vučić: Kurti sanja da bude novi Zelenski
Vesti online 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da kosovski premijer Aljbin Kurti sanja da obuče uniformu i bude “novi Vladimir Zelenski”, dok Srbija teži napretku i razvoju. On je to rekao komentarišući izjavu Kurtija da će biti ugrožen mir na… »
Vučić: Sve sastanke bih otkazao zbog sednice o litijumu, da su me opozicionari zvali
N1 Info 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali. „Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i došao, ali oni su… »
Vučić: Opozicija rekla da me ne želi na sednici o litijumu, toliko su hrabri, a plaše se jednog čoveka
Euronews 04.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će se sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom sastati 7. i 14. oktobra, a zatim i kasnije u Briselu. gde će biti i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom. "Ja, onaj izolovani Vučić, koji će u mesec dana… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
Euronews pre 14 minutajoš 64 povezane
„Oba lidera žele kraj rata“: Tramp najavio nove razgovore s Putinom posle susreta sa Zelenskim
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Samo neporaženi ispred njih: Ovo je tabela ABA lige nakon raspodije Partizana!
Hot sport pre 29 minutajoš 28 povezanih
BLOG Kreće brojanje potpisa prikupljenih u akciji „Raspiši pobedu“: Studenti najavili da će im za neka mesta biti potrebno i više dana
Nova pre 34 minutajoš 56 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Izbori na KiM: Samoopredeljenje osvojilo 50,25 odsto glasova, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 60 povezanih