Повезане вести
"И веће фаце су из овог града, па се не срамоте": Комшије оштро о Слободи Мићаловић, једног се стиде
Мондо 04.10.2024
Мештани Лесковца коментарисале Слободу Мићаловић. Слобода Мићаловић рођена је на југу Србије, у граду Лесковцу. Са две сестре Драганом и Мирјаном, оцем Драганом и мајком Милицом глумица је живела у насељу близу центра града, у… »
"И веће фаце су из овог града па се не стиде свог порекла" Комшије сурово оплеле по Слободи Мићаловић: Нас је срамота њених…
Курир 04.10.2024
Слобода Мићаловић рођена је на југу Србије, у граду Лесковцу. Са две сестре Драганом и Мирјаном, оцем Драганом и мајком Милицом глумица је живела у насељу близу центра града, у згради у којој станови не прелазе више од 60… »
"Триповала је неки ниво, гледала је да побегне одавде": Комшије из Лесковца жестоко о Слободи Мићаловић, а ево шта су рекли за…
Блиц 04.10.2024
Глумица Слобода Мићаловић рођена је у Лесковцу који, како је једном приликом признала, ретко посећује. Слобода је у Лесковцу живела са сестрама, глумицом Драганом Мићаловић, и Мирјаном, оцем Драганом и мајком Милицом у стану од… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана