Povezane vesti
Kasandra stiže u Grčku; Sa sobom donosi oluju
B92 04.10.2024
Očekuje se da sistem oluja, nazvan Kasandra, pogodi zapadnu Grčku, donoseći oblake, kišu i povremene grmljavinske oluje, izvestila je Nacionalna meteorološka služba (EMY). Oblačnost se predviđa širom zemlje, posebno tokom podneva i poslepodneva, uz… »
Kasandra popodne stiže u Grčku: Sa sobom donosi grmljavinu i oluju
Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Sistem oluja nazvan Kasandra očekuje se u zapadnoj Grčkoj, donoseći oblake, kišu i povremene grmljavinske oluje, prema izveštaju Nacionalne meteorološke službe (EMY). Otežano vreme bi trebalo da se smiri do noći. Oblačnost se predviđa… »
Vesti dana »
VJT demantuje ponovni dolazak policije na Filozofski fakultet, dekan potvrdio preuzimanje dokumenta
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
Od apola do artemisa: Povratak čoveka na mesec Od istorijskog leta Apola 8 do nove ere Artemis 2 nastavlja put ka zvezdama
Dnevnik pre 2 satajoš 52 povezane