Povezane vesti
Dečija nedelja od 7. do 13. oktobra
RTV 04.10.2024
NOVI SAD - "Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan" - slogan je ovogodišnje manifestacije posvećene najmlađima. Dečija nedelja, koja počinje 7. i traje do 13. oktobra, obećava puno zabave, ali i važnih poruka za sve generacije… »
Manifestacija "Dečija nedelja" od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu
Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Ukupno 8.000 dece učestvovaće na manifestaciji "Dečija nedelja" koja će biti održana od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu, pod sloganom "Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan!" saopšteno je danas na konferenciji za novinare… »
"Dečija nedelja" od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu
Moj Novi Sad 04.10.2024
Ukupno 8.000 dece učestvovaće na manifestaciji "Dečija nedelja" koja će biti održana od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu, pod sloganom "Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan!” saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Gradskoj… »
Vesti dana »
Kir Starmer podneo ostavku na mesto lidera laburista, najavio odlazak sa mesta premijera
Beta pre 57 minutajoš 43 povezane
Vučić razgovarao sa jednim od vodećih kineskih stručnjaka za veštačku inteligenciju Kaj-Fu Lijem
Beta pre 32 minutajoš 34 povezane
CINS: U poslovima za EXPO osuđeni član grupe Pink Panter, sestra Ace Rošavog, Bagzijev sin…
Nova ekonomija pre 1 satjoš 3 povezane