Povezane vesti
Dečija nedelja od 7. do 13. oktobra
RTV 04.10.2024
NOVI SAD - "Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan" - slogan je ovogodišnje manifestacije posvećene najmlađima. Dečija nedelja, koja počinje 7. i traje do 13. oktobra, obećava puno zabave, ali i važnih poruka za sve generacije… »
Manifestacija "Dečija nedelja" od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu
Telegraf 04.10.2024
Preporučujemo. Ukupno 8.000 dece učestvovaće na manifestaciji "Dečija nedelja" koja će biti održana od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu, pod sloganom "Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan!" saopšteno je danas na konferenciji za… »
"Dečija nedelja" od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu
Moj Novi Sad 04.10.2024
Ukupno 8.000 dece učestvovaće na manifestaciji "Dečija nedelja" koja će biti održana od 7. do 13. oktobra u Novom Sadu, pod sloganom "Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan!” saopšteno je danas na konferenciji za novinare u… »
Vesti dana »
Povređeni pri padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom ali stabilnom stanju
Beta pre 2 satajoš 41 povezana
Završen protest u Novom Sadu bez incidenata: Trg u centru grada ofarban u crveno (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Palo pola metra snega, najveća visina na ovoj srpskoj lepotici: Evo preti li našoj zemlji nova snežna oluja
Telegraf pre 7 satijoš 26 povezanih
Ukrajinci masovno dezertiraju! Objavljeni dramatični podaci, organizovan i protest: "Treba nam više oružja"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 10 satijoš 20 povezanih