Povezane vesti
“Dečja nedelja“ u Vranju: „Ja sam dete, imam plan – tolerancija i ljubav za svaki dan”
Jug press 04.10.2024
VRANJE „Dečja nedelja“ u Vranju obeležava se pod sloganom „Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan“ od ponedeljka, 7. do petka, 11. oktobra, saopštila je Služba za odnose sa javnošću grada Vranja. Prvog dana manifestacije… »
Besplatni koncerti, predstave, radionice, sportski turniri, izleti za mioničku decu u okviru Dečje nedelje
Valjevska posla 04.10.2024
Ovogodišnja Dečija nedelja počinje 7. oktobra i trajaće do 11. oktobra, a pod sloganom “Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan”. Pod pokroviteljstvom opštine Mionica organizovan je sadržajan program za mioničku decu… »
Dečija nedelja od 7. do 13. oktobra pod sloganom „Ja sam dete, imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“ u Nišu
Gradski portal 018 04.10.2024
Povodom Dečije nedelje koja se obeležava od 7. do 13. oktobra pod sloganom „Ja sam dete, imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“, Pozorište lutaka je pripremilo raznovrstan program. Učenici osnovnih škola gledaće predstavu „Mala ljubavna… »
Obeležavanje Dečije nedelje u centru Niša - predstave, radionice, muzički i plesni program
Južne vesti 04.10.2024
Od ponedeljka, 7. oktobra, do nedelje, 13. oktobra na Trgu kralja Milana biće održan raznovrstan program namenjen najmlađima. Najavljeni su nastupi horova, plesnih grupa, kulturno-umetniških društava, predstave, zanimljive radionice i muzički… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane