Povezane vesti

“Dečja nedelja“ u Vranju: „Ja sam dete, imam plan – tolerancija i ljubav za svaki dan”

“Dečja nedelja“ u Vranju: „Ja sam dete, imam plan – tolerancija i ljubav za svaki dan”

Jug press pre 31 dana
VRANJE „Dečja nedelja“ u Vranju obeležava se pod sloganom „Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan“ od ponedeljka, 7. do petka, 11. oktobra, saopštila je Služba za odnose sa javnošću grada Vranja. Prvog dana manifestacije… »
Besplatni koncerti, predstave, radionice, sportski turniri, izleti za mioničku decu u okviru Dečje nedelje

Besplatni koncerti, predstave, radionice, sportski turniri, izleti za mioničku decu u okviru Dečje nedelje

Valjevska posla pre 31 dana
Ovogodišnja Dečija nedelja počinje 7. oktobra i trajaće do 11. oktobra, a pod sloganom “Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan”. Pod pokroviteljstvom opštine Mionica organizovan je sadržajan program za mioničku decu… »
Dečija nedelja od 7. do 13. oktobra pod sloganom „Ja sam dete, imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“ u Nišu

Dečija nedelja od 7. do 13. oktobra pod sloganom „Ja sam dete, imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“ u Nišu

Gradski portal 018 pre 31 dana
Povodom Dečije nedelje koja se obeležava od 7. do 13. oktobra pod sloganom „Ja sam dete, imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“, Pozorište lutaka je pripremilo raznovrstan program. Učenici osnovnih škola gledaće predstavu „Mala ljubavna… »
Obeležavanje Dečije nedelje u centru Niša - predstave, radionice, muzički i plesni program

Obeležavanje Dečije nedelje u centru Niša - predstave, radionice, muzički i plesni program

Južne vesti pre 31 dana
Od ponedeljka, 7. oktobra, do nedelje, 13. oktobra na Trgu kralja Milana biće održan raznovrstan program namenjen najmlađima. Najavljeni su nastupi horova, plesnih grupa, kulturno-umetniških društava, predstave, zanimljive radionice i muzički… »

Vesti dana »