Povezane vesti
Milanović: Nije mi bila namera da Plenkovića prdedstavi kao „papka”
Politika 04.10.2024
ZAGREB – Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da svima treba da bude jasno da se NATO direktno uključuje u rat i da će se tek videti ko su debili i poručio da bi i on premijera Andreja Plenkovića mogao da pita koji je njegov dil sa… »
Kakav dil ima sa Putinom: Milanović odbio da pošalje hrvatske vojnike u Ukrajinu, Plenković pobesneo!
Kurir 04.10.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav dil šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće, rekao je Plenković… »
Nastavlja se "rat" na relaciji Milanović-Plenković: Nije mi bila namera da ga prdedstavim kao "papka"
Euronews 04.10.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da svima treba da bude jasno da se NATO direktno uključuje u rat i poručio da bi i on premijera Andreja Plenkovića mogao da pita koji je njegov dogovor sa Ukrajinom. Milanović je to rekao u… »
Plenković udario na Milanovića: "Zanima me kakav dil ima sa Putinom"
Večernje novosti 04.10.2024
HRVATSKI premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav "dil" šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Foto: EPA Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće i tvrdi… »
Plenković: Zanima me kakav dil Milanović ima sa Putinom
Vesti online 04.10.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav dil šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće, rekao je Plenković… »
Plenković: Zanima me kakav dil Milanović ima sa Putinom
Euronews 04.10.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav "dil" šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće, rekao je… »
Vesti dana »
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Hezbolah: Branićemo se ako Izrael pokrene napade; Erdogan: Turska spremna da pomogne za primirje u Gazi
RTS pre 14 minutajoš 60 povezanih
uživo Crvena zvezda - Štutgart (5:1): Deklasiran nemački vicešampion
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane