Повезане вести

Милановић: Није ми била намера да Пленковића прдедстави као „папка”

Милановић: Није ми била намера да Пленковића прдедстави као „папка”

Политика 04.10.2024
ЗАГРЕБ – Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да свима треба да буде јасно да се НАТО директно укључује у рат и да ће се тек видети ко су дебили и поручио да би и он премијера Андреја Пленковића могао да пита… »
Какав дил има са Путином: Милановић одбио да пошаље хрватске војнике у Украјину, Пленковић побеснео!

Какав дил има са Путином: Милановић одбио да пошаље хрватске војнике у Украјину, Пленковић побеснео!

Курир 04.10.2024
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас у Госпићу да га занима, како је рекао, какав дил шеф државе Зоран Милановић има са руским председником Владимиром Путином. Све у вези са Милановићем му изгледа забрињавајуће… »
Наставља се "рат" на релацији Милановић-Пленковић: Није ми била намера да га прдедставим као "папка"

Наставља се "рат" на релацији Милановић-Пленковић: Није ми била намера да га прдедставим као "папка"

Еуроневс 04.10.2024
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да свима треба да буде јасно да се НАТО директно укључује у рат и поручио да би и он премијера Андреја Пленковића могао да пита који је његов договор са Украјином. Милановић… »
Пленковић ударио на Милановића: "Занима ме какав дил има са Путином"

Пленковић ударио на Милановића: "Занима ме какав дил има са Путином"

Вечерње новости 04.10.2024
ХРВАТСКИ премијер Андреј Пленковић изјавио је данас у Госпићу да га занима, како је рекао, какав "дил" шеф државе Зоран Милановић има са руским председником Владимиром Путином. Фото: ЕПА Све у вези са Милановићем му изгледа… »
Пленковић: Занима ме какав дил Милановић има са Путином

Вести онлине 04.10.2024
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас у Госпићу да га занима, како је рекао, какав дил шеф државе Зоран Милановић има са руским председником Владимиром Путином. Све у вези са Милановићем му изгледа забрињавајуће… »

Еуроневс 04.10.2024
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас у Госпићу да га занима, како је рекао, какав "дил" шеф државе Зоран Милановић има са руским председником Владимиром Путином. Све у вези са Милановићем му изгледа забрињавајуће… »

Вести дана »