Povezane vesti
Milanović: Nije mi bila namera da Plenkovića prdedstavi kao „papka”
Politika 04.10.2024
ZAGREB – Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da svima treba da bude jasno da se NATO direktno uključuje u rat i da će se tek videti ko su debili i poručio da bi i on premijera Andreja Plenkovića mogao da pita koji je njegov dil sa… »
Kakav dil ima sa Putinom: Milanović odbio da pošalje hrvatske vojnike u Ukrajinu, Plenković pobesneo!
Kurir 04.10.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav dil šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće, rekao je Plenković i dodao… »
Nastavlja se "rat" na relaciji Milanović-Plenković: Nije mi bila namera da ga prdedstavim kao "papka"
Euronews 04.10.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da svima treba da bude jasno da se NATO direktno uključuje u rat i poručio da bi i on premijera Andreja Plenkovića mogao da pita koji je njegov dogovor sa Ukrajinom. Milanović je to rekao u odgovoru… »
Plenković udario na Milanovića: "Zanima me kakav dil ima sa Putinom"
Večernje novosti 04.10.2024
HRVATSKI premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav "dil" šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Foto: EPA Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće i tvrdi da… »
Plenković: Zanima me kakav dil Milanović ima sa Putinom
Vesti online 04.10.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav dil šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće, rekao je Plenković i dodao… »
Plenković: Zanima me kakav dil Milanović ima sa Putinom
Euronews 04.10.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Gospiću da ga zanima, kako je rekao, kakav "dil" šef države Zoran Milanović ima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Sve u vezi sa Milanovićem mu izgleda zabrinjavajuće, rekao je Plenković i… »
Vesti dana »
Nevreme poplavilo ulice u Beogradu, temperatura pala na 19 stepeni
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 30 povezanih
SAD napale Iran nakon što je Teheran gađao brod u Ormuskom moreuzu
Beta pre 20 minutajoš 27 povezanih
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 35 minutajoš 99 povezanih
"Jedan od najvećih ljudi koje sam poznavao" Tramp se oglasio nakon iznenadne smrti Grejema
Blic pre 10 minutajoš 19 povezanih
Tuhel: Nisam video da je lopta pogodila kabl, setimo se situacije sa Hrvatskom
RTS pre 25 minutajoš 22 povezane