Povezane vesti
Veliko iznenađenje u Pekingu: Ispala druga teniserka sveta već u četvrtfinalu!
Večernje novosti 04.10.2024
Čehinja Karolina Muhova ostvarila je veliku pobedu u četvrtfinalu Pekinga pošto je savladala Arinu Sabalenku sa 2:1 (7:6, 2:6, 6:4). FOTO: Tanjug/AP Muhova je savladala Beloruskinju Arinu Sabalenku posle tri seta i to je prvi poraz Sabalenke posle 15… »
Muhova pobedila Sabalenku u Pekingu
Sportski žurnal 04.10.2024
Češka teniserka u četvrtfinalu turnira igraće sa Ženg Ćinven, Paula Badosa s Koko Gof. Čehinja Karolina Muhova i Ženg Ćinven igraće u polufinalu VTA turnira 1000 u Pekingu, kao i Špankinja Paula Badosa i Amerikanka Kok Gof. Muhova je savladala… »
Prekinut Sabalenkin blistavi niz - poznati ženski polufinalni parovi u Pekingu
B92 04.10.2024
Poznati su polufinalni parovi na turniru WTA 1000 u Pekingu. Teniserke Karolina Muhova i Ženg Ćinven igraće u polufinalu na turniru WTA 1000 u Pekingu, dok je drugi polufinalni par Špankinja Paula Badosa i Amerikanka Kok Gof. Muhova je savladala… »
Muhova zaustavila Sabalenku
Sport klub 04.10.2024
Karolina Muhova i Ćiven Dženg igraće u polufinalu na turniru u Pekingu. Drugi polufinalni par čine Špankinja Badosa i Amerikanka Kok Gof. Čehinja je napravila iznenađenje i savladala Beloruskinju Arinu Sabalenku posle tri seta 7:6 (7:5), 2:6, 6:4… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 49 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih