Povezane vesti
Najpotresniji prizor tokom stravičnih poplava u BiH: Dečak prolazi kroz ruševine i traži najboljeg prijatelja „Njegova…
Nova 04.10.2024
: Slika govori više od reči. Ali teško je opisati trag koji su za sobom ostavile poplave i klizišta, nemoć koja kao da visi umesto ljudskih ruku koje nisu mogle da zaustave silu niti mogu da razbistre ono što je donela za sobom, piše Bljesak info… »
Potresno! Gde mi je drug, tu mu je bila kuća: Dečak kroz ruševine traži najboljeg prijatelja! (video, foto)
Kurir 04.10.2024
Potresne scene u BiH! Reporteri portala Bljesak.info, u stravičnim prizorima koji su ih zatekli na području Jablanice gde su se probijali peške, svedoče da im je najšokantniji bio susret sa dečakom, usamljenim među ruševinama. O onome što je… »
Sami među ruševinama: Potresan susret novinara i dečaka u Jablanici od kojeg polaze suze
Nova 04.10.2024
: Reporteri portala Bljesak.info, u stravičnim prizorima koji su ih zatekli na području Jablanice gde su se probijali peške, svedoče da im je najpotresniji bio susret sa dečakom, sami među ruševinama onoga što je nekada bilo selo i njegov dom… »
Scena iz Jablanice od koje bi i kamen zaplakao, dečak na ruševinama traži prijatelja: "Ne znam gde je..."
Telegraf 04.10.2024
"Ne znam gde je..." Slika govori više od reči. Ali, nema tih reči kojima se može opisati trag koji su poplave i klizišta ostavili za sobom, nemoć koja kao da visi umesto ljudskih ruku koje nisu mogle zaustaviti silu niti mogu raščistiti ono što… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 4 satijoš 2 povezane