Повезане вести
"Први пут ме претукао у 4. месецу трудноће": Српска манекенка оптужила партнера да ју је малтретирао и одузео сина
Мондо 04.10.2024
Сандра Обрадовић својевремено је била на свих насловницама када је невенчаног супруга пријавила за насиље у породици. Манекенка и бивша учесница "Фарме" Сандра Обрадовић више пута се нашла у центру скандала због свог приватног… »
"Први пут ме је претукао у четвртом месецу трудноће" Бивша ријалити учесница прошла кроз пакао, проговорила о супругу…
Курир 04.10.2024
Манекенка и бивша учесница " Фарме" Сандра Обрадовић проживела је прави пакао. Наиме, невенчани супруг В. Б. више пута ју је тукао, а и како се наводило, одузео њиховог седмомесечног сина Андреја. Она је сцвојевремено говорила о… »
"Због батина сам завршавала у болници": Манекенка оптужила партнера да ју је малтретирао у трудноћи и одузео сина - Уследио…
Блиц 04.10.2024
Бивша манекенка Сандра Обрадовић 2020. године пријавила је тадашњег партнера за насиље. Сандра је тада партнера оптужила да ју је наводно малтретирао у трудноћи због чега је могла да изгуби бебу, као и да јој је одузео сина. -… »
Вести дана »
ВИДЕО Почела пријава за легализацију нелегалних објеката: Отворена платформа, објављено и видео упутство
Радио 021 пре 52 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 37 минутајош 14 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 41 минутајош 9 повезаних