Повезане вести
Капитен Звезде се огласио после изјаве председника државе: "Мени то не сме да се догоди..."
Спортске.нет 04.10.2024
Изјава капитена Црвене звезде Уроша Спајића после утакмице против Интера је стигла и до председника државе о чему сте могли да читате ОВДЕ. После свега тога, макар за тренутак Урош Спајић је осетио потребу да се огласи. Учинио је… »
Ако сам ја проблем у Звезди, онда проблема нема! Капитен реаговао на Инстаграму због једне изјаве
Мондо 04.10.2024
Урош Спајић се огласио на Инстаграму због изјаве коју је дао после меча са Интером. Црвена звезда је у другом колу Лиге шампиона доживела убедљив пораз од Интера у Милану (4:0). Српски тим је пао на стадиону "Ђузепе Меаца" и то… »
Поново се огласио Урош Спајић због меча са Интером: "Трећи гол је само моја кривица, ако сам ја проблем..."
Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Фудбалери Црвене звезде поражени су од Интера у Милану са 4:0, у оквиру другог кола лигашке фазе Лиге шампиона. Утисак је да су црвено-бели практично "поклонили" голове ривалу, с обзиром на то да су конкретне… »
Вести дана »
Временска прогноза за суботу, 2. мај: Данас променљиво облачно, понегде киша
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
У саобраћајној несрећи на путу између Новог Пазара и Рашке повређено седам особа
Данас пре 8 сатијош 1 повезана