Повезане вести
Хаос и вербални рат се наставља, Јасикевичијус одбрусио Барцокасу: "Опет ме учи како да тренирам тим..."
Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Фенербахчеа победили су Олимпијакос 82:71 у мечу 1. кола Евролиге одиграном у Истанбулу, а тренери два тима Шарунас Јесикевичијус и Јоргос Барцокас жестоко су се сукобили. Срећом, кошаркаши су реаговали и… »
Због чега су „заратили“ Јасикевичијус и Барцокас?
Спорт клуб 04.10.2024
Када играју Фенербахче и Олимпијакос тензије су на високом нивоу – било да се игра у Пиреју или азијском делу Истанбула. Тако је било и у петак у “Улкер арени”, где је жуто-плави тим славио резултатом 82:71. Напетост је… »
Умало туча тренера у Евролиги: Јасикевичијус подигао прст и почео да виче, Барцокас полудео (видео)
Мондо 04.10.2024
Мало је недостајало да дође до туче између Јасикевичијуса и Барцокаса после утакмице. Узавреле страсти после утакмице и то између тренера! Фенербахче је победио Олимпијакос (82:71) у Евролиги, а онда је дошло до вербалног сукоба… »
Барцокас загрмео после сукоба са Јасикевичијусом: "Напао ме, а пружио сам му руку..."
Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Фенербахчеа победили су Олимпијакос 82:71 у мечу 1. кола Евролиге одиграном у Истанбулу, а тренери два тима Шарунас Јесикевичијус и Јоргос Барцокас жестоко су се сукобили. Срећом, кошаркаши су реаговали и… »
Хаос и умало туча Јасикевичијуса и Барцокаса: Бивши играч Партизана раздвајао тренере Олимпијакоса и Фенера!
Телеграф 04.10.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Фенербахчеа победили су Олимпијакос 82:71 у мечу 1. кола Евролиге одиграном у Истанбулу, а сам дуел обележио је сукоб тренера два тима Шарунаса Јесикевичијуса и Јоргоса Барцокаса. Наиме, после неизвесног… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 15 минутајош 92 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 2 сатајош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 41 повезана