Povezane vesti
Bajden: Ne znam da li Netanjahu koči mir da bi uticao na ishod izbora u SAD
Beta 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden je danas oštro goorio o premijeru Izraela Benjaminu Netanjahuu i kazao da ne zna da li on koči postizanje mirovnog sporazuma sa palestinskim Hamasom da bi proidužavanjem rata u Pojasu Gaze uticao na ishod predsedničkih izbora… »
Bajden: Ne znam da li Netanjahu koči mir da bi uticao na ishod izbora u SAD
Novi magazin 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden je danas oštro goorio o premijeru Izraela Benjaminu Netanjahuu i kazao da ne zna da li on koči postizanje mirovnog sporazuma sa palestinskim Hamasom da bi proidužavanjem rata u Pojasu Gaze uticao na ishod predsedničkih izbora… »
Bajdenova misterija: Netanjahu koči?
B92 04.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden je danas oštro govorio o premijeru Izraela Benjaminu Netanjahuu. Bajden je kazao da ne zna da li Netanjahu koči postizanje mirovnog sporazuma sa palestinskim Hamasom da bi proidužavanjem rata u Pojasu Gaze uticao na ishod… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 6. oktobar: Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 7 povezanih

Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTS pre 13 minutajoš 1 povezana

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 2 povezane