Povezane vesti

Izbori će biti pošteni, ali hoće li biti miran prenos vlasti: Šta je rekao Bajden na konferenciji za medije?

Izbori će biti pošteni, ali hoće li biti miran prenos vlasti: Šta je rekao Bajden na konferenciji za medije?

Danas 05.10.2024
Mesec dana do izbora, predsednik Džo Bajden je naglasio da je „uveren da će biti slobodni i pošteni“ – ali je rekao da je „zabrinut“ da će prenos vlasti biti „miran“. „Ono što je Tramp rekao i stvari koje je rekao prošli put kada… »
Sad razmišljaju o uvođenju sankcija Iranu: Oglasio se Bajden: Da sam na mestu Izraela razmislio bih o alternativama napada na…

Sad razmišljaju o uvođenju sankcija Iranu: Oglasio se Bajden: Da sam na mestu Izraela razmislio bih o alternativama napada na…

Blic 05.10.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajuci da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. Džozef Bajden je rekao novinarima na brifingu… »
Bajden: Ne smatram da Netanjahu pokušava da utiče na izbore

Bajden: Ne smatram da Netanjahu pokušava da utiče na izbore

Blic 05.10.2024
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da ne smatra da izraelski premijer Benjamin Netanjahu pokušava da utiče na predsedničke izbore u SAD, kao što to tvrde demokrate. "Da li pokušava da utiče na izbore, ne znam, ali ne računam na to"… »
Mesec dana pre predsedničkih izbora, Bajden zabrinut da glasanje neće biti 'mirno'

Mesec dana pre predsedničkih izbora, Bajden zabrinut da glasanje neće biti 'mirno'

Beta 05.10.2024
Mesec dana pre američkih predsedničkih izbora, predsednik Džozef Bajden je u petak izrazio zabrinutost zbog rizika da glasanje ne bude "mirno" zbog ponašanja republikanskog kandidata Donalda Trampa. "Stvari koje je Tramp rekao i stvari koje je rekao… »
Bajden: Da sam Izrael, razmišljao bih o drugim opcijama osim napada na iranska naftna polja

Bajden: Da sam Izrael, razmišljao bih o drugim opcijama osim napada na iranska naftna polja

Blic 05.10.2024
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je danas da bi razmislio o alternativama napadima na iranska naftna polja da je na mestu Izraela, dodajuci da misli da Izrael još nije zaključio kako da odgovori Iranu. - Izraelci nisu zaključili šta će da urade u… »
Bajden: Uveren sam da će izbori biti slobodni i pošteni, ali nisam siguran da će biti mirni

Bajden: Uveren sam da će izbori biti slobodni i pošteni, ali nisam siguran da će biti mirni

Danas 04.10.2024
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da je uveren da će predstojeći predsednički izbori biti „slobodni i pošteni“, ali nije siguran da će biti „mirni“. Stvari koje Donald Tramp govori i stvari koje je govorio prošli put kada… »

Vesti dana »