Povezane vesti

Piši-briši kapiten

Piši-briši kapiten

Sport klub 05.10.2024
Euforično izlaganje Uroša Spajića posle plasmana u Ligu šampiona i poruke "tastatura navijačima" i kritičarima igre u Norveškoj, koliko god bilo ispod nivoa uloge kapitena velikog kluba kao što je Crvena zvezda, trebalo je da znači da je reč o… »
Sramota me kad izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani

Sramota me kad izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani

Sportski žurnal 05.10.2024
Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, razočaran izjavama iz Zvezde posle poraza u Milanu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na svečanom otvaranju obilaznice kod Gornjeg Milanovca, govorio je juče i o sportskim temama i otkrio šta mu je… »
Spajić: Ako sam ja problem - problema nema

Spajić: Ako sam ja problem - problema nema

Sportski žurnal 05.10.2024
Uroš Spajić, kapiten Crvene zvezde, posle komentara predsednika Srbije, oglasio se na Instagramu. Urošu Spajiću, kapitenu Crvene zvezde, juče nije bilo mnogo potrebno da se oglasi posle komentara predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom… »
Spajić reagovao na Vučićevu kritiku, pa se pokajao: „Ako sam ja problem, problema nema“

Spajić reagovao na Vučićevu kritiku, pa se pokajao: „Ako sam ja problem, problema nema“

Danas 05.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u petak dešavanja na utakmici fudbalske Lige šampiona između Intera i Crvene zvezde. Prvak Italije je savladao crveno-bele sa 4:0, a Vučiću je zasmetala jedna izjava fudbalera Crvene zvezde posle… »

Vesti dana »