Povezane vesti
Teška nesreća u Hrvatskoj: Vozač kombija video policiju, pa dao po gasu, sleteo s puta i udario u betonski mos: Dvoje mrtvih…
Blic 05.10.2024
Dve osobe su poginule, a 25 povređeno kada je između Novske i Paklenice u Hrvatskoj kombi pun migranata sleteo sa puta. Devet povređenih u nesreći je u životnoj opasnosti, prenosi portal Index. U bolnici u Novoj Gradiški primljeno je 11 povređenih, dok… »
Teška nesreća kod Novske: Kombi s migrantima izletio s ceste, dvoje mrtvih, 25 ozlijeđenih
SEEbiz 05.10.2024
NOVSKA - Teška prometna nesreća dogodila se noćas u 1:20 sati između Novske i Paklenice, piše Večernji list. S ceste je sletio kombi s migrantima te je na mjesto nesreće odmah stiglo osam timova hitne pomoći iz Sisačko-moslavačkog i Brodsko-posavskog… »
Kombi s migrantima sleteo kod Novske: Dvoje mrtvih, 25 ljudi povređeno
Telegraf 05.10.2024
Preporučujemo. Noćas u 1.20 sati kombi sa migrantima sleteo je s puta između Novske i Paklenice u Hrvatskoj. Na mesto saobraćajne nesreće izašlo je osam timova hitne iz Sisačko moslavačkog i Brodsko posavskog zavoda za hitnu medicinu. Od ukupno 27… »
Vesti dana »
Skupština Srbije: Poslanici usvojili u načelu Zakon o oružju i municiji, kao i Zakon o roditeljima-negovateljima
NIN pre 4 satijoš 44 povezane
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 56 povezanih
Đoković posle eliminacije sa Vimbldona: "Ne znam šta sam mogao drugačije, Siner je bio bolji igrač na terenu"
Dnevnik pre 6 minutajoš 31 povezana
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 67 povezanih