Povezane vesti
Akosta za SK: Tradicija je da padnem posle prve pol pozicije
Sport klub 05.10.2024
Španski motociklista Pedro Akosta u Red Bul Teh 3 imao je pol poziciju za sprint trku u okviru Velike nagrade Japana, ali nije uspeo da je materijalizuje i na kraju je odustao. Akosta je vodio do četiri kruga pre kraja kada je pao usled velike greške… »
Markes za SK: Sam podijum je sjajan (VIDEO)
Sport klub 05.10.2024
Vozač Gresinija Mark Markes osvojio je treće mesto na sprint trci u okviru Velike nagrade Japana na stazi Motegi. Španac nije uspeo da pobedi Eneu Bastijaninija u Dukatiju u borbi za drugo mesto, ali i ovim je zadovoljan. – Veoma je teško startovati… »
Bastijanini za SK: Uživao sam u borbama sa Markesom (VIDEO)
Sport klub 05.10.2024
Enea Bastijanini osvojio je drugo mesto na sprint trci u Japanu. I to posle sjajnog duela sa Markom Markesom. – Uživao sam u ovoj bici, i zahvalan sam što sam je dobio. Imao sam neverovatan krug na kraju. Zadovoljan sam ovim podijumom – rekao je… »
Martin za SK: Znam kako mogu u nedelju do podijuma (VIDEO)
Sport klub 05.10.2024
Lider u generalnom plasmanu Horhe Martin u Pramaku zauzeo je četvrto mesto u sprintu na stazi Motegi u okviru Velike nagrade Japana. Španac je zadovoljan s obzirom da je krenuo sa 11. pozicije, ali moraće da razmišlja i o konkurentu za titulu… »
Banjaja pobednik sprint trke
Sportski žurnal 05.10.2024
Italijan trijumfovao u Japanu, ispred Bastijaninija i Mark Markeza. Vozač Dukatija Frančesko Banjaja je pobednik sprint trke u Moto GP šampionatu (21:01.074), uoči Velike nagrade Japana na stazi „Motegi”. Drugo mesto je osvojio timski kolega Enea… »
Banjaja za SK: Martinu će biti teže u nedelju (VIDEO)
Sport klub 05.10.2024
Aktuelni šampion Frančesko Banjaja slavio je u sprintu na čuvenom Motegiju u okviru Velike nagrade Japana i najavio još žešći obračun sa Horheom Martinom u nedelju, jedinim konkurentom za titulu. Banjaja je pobedom smanjio razliku u generalnom… »
Banjaji pobeda u sprintu u Japanu
Sport klub 05.10.2024
Frančesko Banjaja pobednik je sprint trke na Velikoj nagradi Japana u Motegiju. Aktuelni šampion sveta u Moto GP šampionatu u izuzetno zanimljivoj trci stigao je do trijumfa i smanjio razliku u ukupnom plasmanu u odnosu na Horhe Martina. Italijan je… »
Katastrofa Akoste - Banjaja slavio u Japanu
B92 05.10.2024
Frančesko Banjaja, vozač Dukatija, pobedio je u sprint trci u Japanu. Nakon pada Pedra Akoste je Frančesko Banjaja odvezao veoma dobru Sprint trku i pobedio ispred Enee Bastijaninija i Marka Markesa. Pedro Akosta je bio najbolji u kvalifikacijama i… »
Lude kvalifikacije: Akosti pol, Markes pomeren, Martin pao
Sport klub 05.10.2024
Vozač Gas Gasa Pedro Akosta osvojio je pol poziciju pred Veliku nagradu Japana, 16. trku sezone Moto GP šampionata. Mladi Španac je na stazi „Tvin Ring Motegi“ upisao prvi trijumf u kvalifikacijama u kraljevskoj klasi, i to pošto je osmostrukom… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 39 minutajoš 50 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 39 minutajoš 39 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Orban: Zapadne zemlje treba najozbiljnije da shvate izjavu Putina o primeni "oreškina"
Euronews pre 14 minutajoš 31 povezana