Povezane vesti
Ovako je naša mlada pevačica zaradila: 500.000 evra Priznala koliko se mučila: "Zaslužila sam koliko radim, sve sam sama…
Blic 05.10.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Otkriveno kako je naša mlada pevačica zaradila 500.000€! Priznala sve: Zaslužila sam koliko radim...
Kurir 05.10.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Vesti dana »
U Srbiji dan žalosti zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Al Jazeera pre 1 satjoš 38 povezanih
Inspekcija i danas u školama: U nekima inspektore dočekuju uz so i pogaču, okupili se i roditelji; Ministarka: "Ako roditelji ne puštaju decu u školu, da se uključe Centri za socijalni rad" (foto)
Blic pre 41 minutajoš 30 povezanih
Tramp zapretio Putinu, razgovarao i sa Si Đinpingom: Hitan sastanak u Moskvi
Danas pre 3 satajoš 22 povezane
Dan D za Dijanu Hrkalović: Danas izricanje presude nekadašnjoj sekretarki MUP, a ovo su tajne koje je sudski proces razotkrio
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
Nemci se prepali od trampovih novih mera: U automobilskom divu se hvataju za glavu, carine će pogoršati uveliko loše stanje
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih