Povezane vesti
Ovako je naša mlada pevačica zaradila: 500.000 evra Priznala koliko se mučila: "Zaslužila sam koliko radim, sve sam sama…
Blic 05.10.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Otkriveno kako je naša mlada pevačica zaradila 500.000€! Priznala sve: Zaslužila sam koliko radim...
Kurir 05.10.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Vesti dana »
Milojević miran posle poraza: "Nemamo šta posebno da plačemo sad, sutra je novi dan, idemo dalje"
Sportske.net pre 26 minutajoš 74 povezane
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 35 minutajoš 51 povezana
Vošin hladan tuš za Zvezdu, Njegoš utišao Marakanu i pogurao Partizan ka vrhu!
Sportske.net pre 1 satjoš 31 povezana