Povezane vesti
Ovako je naša mlada pevačica zaradila: 500.000 evra Priznala koliko se mučila: "Zaslužila sam koliko radim, sve sam sama…
Blic 05.10.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Otkriveno kako je naša mlada pevačica zaradila 500.000€! Priznala sve: Zaslužila sam koliko radim...
Kurir 05.10.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliko novac. - Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam… »
Vesti dana »
Niko neće pobijediti u trgovinskom ratu, Kina poručila Trumpu na prijetnje o uvođenju carina
Slobodna Evropa pre 56 minutajoš 19 povezanih
Šamar kakav Denver ne pamti! Nikola Jokić se crveni od stida posle istorijske blamaže
Večernje novosti pre 27 minutajoš 8 povezanih
Pretežno sunčano, od sredine dana postepeno naoblačenje - temperatura do 15 stepeni
RTS pre 3 satajoš 4 povezane
Talas napada na Kijev, Ternopolj u mraku; ruska PVO tokom noći oborila skoro 40 dronova
RTS pre 2 minutajoš 3 povezane