Повезане вести
Након свега што јој је направљено, Милица сигурна само у једно: "Погрешила сам само у избору партнера, ја..."
Курир 05.10.2024
Бивша учесница Елите, Милица Величковић, која у другом стању, била је гост емисије ''Магазин Ин'', а том приликом отворила је душу о јавној прељуби вереника Борислава Терзића Терзе у ријалитијуб са Софијом Јанићијевић. - Не… »
"Не плачем сваки дан, али слабо спавам, у шоку сам и даље": Трудна Милица Величковић пролази кроз агонију због Терзине…
Блиц 05.10.2024
Бивша учесница "Задруге", Милица Величковић, која у другом стању преварена је јавно у ријалитију, а сада је проговорила о читавој ситуацији. Наиме, Борислав Терзић Терза преварио је Милицу пред камерама "Елите 8" Софијом… »
Терза сазнао да га Милица неће уписати као оца свог детета Водитељ му саопштио све у емисији, он донео ову одлуку: Мук!
Курир 05.10.2024
Борислав Терзић Терза већ преварио своју трудну вереницу Милицу Величковић са цимерком Софијом Јанићијевић у Елити 8. Милица Величковић у седмом је месецу трудноће, а након што је Терза јавно признао да се заљубио у Софију… »
Терза сазнао да га Милица неће уписати као оца свог детета: Водитељ му саопштио све у емисији, он донео одлуку: "у шоку сам"…
Блиц 05.10.2024
Борислав Терзић Терза већ преварио своју трудну вереницу Милицу Величковић са цимерком Софијом Јанићијевић у Елити 8. Милица Величковић у седмом је месецу трудноће, а након што је Терза јавно признао да се заљубио у Софију… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 15 минутајош 25 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
Данас пре 3 сатајош 25 повезаних
И сељаци под надзором: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Глас Шумадије пре 4 сатијош 8 повезаних
Партизанов живот после Жељка и болно признање капитена: „Тектонске промене“
Спутник пре 39 минутајош 29 повезаних