Повезане вести
Мило Рау лауреат „Политикине” награде на Битефу
Политика 05.10.2024
Мило Рау, редитељ европског ранга овогодишњи је добитник „Политикине” награде за најбољу режију на синоћ завршеном 58. Битефу. Признање му је припало за режију представе „Антигона у Амазону” градског позоришта НТГент из… »
Гран При 58. Битефа хрватској ауторки Јасни Жмак
Н1 Инфо 05.10.2024
Гран при „Мира Траиловић” 58. Битефа добила је хрватска ауторка Јасна Жмак за представу „тхис ис ми трутх, телл ме иоурс“. Овогодишње издање Битефа свечано је завршено 4. октобра церемонијом проглашења награда које је доделио… »
Победила представа Јасне Жмак: Доделом награда завршен 58.Битеф
Вечерње новости 05.10.2024
ГРАН при „Мира Траиловић“ 58.Битефа припао је представи Тхис ис ми трутх,телл ме иоурс Јасне Жмак (хрватско – словеначка копродукција), Специјалну награду „Јован Ћирилов“ добиле су словеначка представа „Сексуално васпитање ИИ… »
Гран при на Битефу за Јасну Жмак: Најбоља представа по одлуци жирија "Тхис ис ми трутх, телл ме иоурс"
Курир 05.10.2024
Гран при "Мира Траиловић" 58. Битефа добила је хрватска ауторка Јасна Жмак за представу „тхис ис ми трутх, телл ме иоурс“. Фестивал је завршен 4. октобра церемонијом проглашења награда које је доделио међународни жири. Њим је… »
Гран при 58. Битефа Јасни Жмак за представу „тхис ис ми трутх, телл ме иоурс“, а кога је наградила публика?
Данас 05.10.2024
Овогодишње 58 издање Битефа, свечано је завршено синоћ церемонијом проглашења награда које је доделио међународни жири. Њим је председавала француска редитељка и ауторка Марин Ман, а чиниле су га и глумице Јелена Ступљанин… »
Вести дана »

"Није пребачен у болницу у подне, нити штрајкује глађу недељу дана" УИКС се огласио због лажних вести о Богдану Јовичићу
Курир пре 1 сатјош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 4 сатијош 48 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 1 сатјош 23 повезане