Povezane vesti
„Promenili smo vlast, ali nismo sistem“: Sećanje na Peti oktobar
Danas 05.10.2024
Dnevnu sobu Davorina Popovića iz Vladičinog Hana, varošice na jugu Srbije, krasi komadić istorije u drvenom ramu. Dok stojim pored visokog, mišićavog četrdesetpetogodišnjaka, sa zida me gleda njegova dvadeset i četiri godine mlađa verzija –… »
„Promenili smo vlast, ali nismo sistem": Sećanje na Peti oktobar, 24 godine kasnije
Radio 021 05.10.2024
Davorin Popović iz Vladičinog Hana imao je 21 godinu kada je sa saborcima opozicionog pokreta Otpor osvanuo na naslovnoj strani „Njujork tajmsa". Skoro četvrt veka kasnije, podelio je za BBC na srpskom kako danas gleda na Peti oktobar. BBC/Jovana… »
„Promenili smo vlast, ali nismo sistem“: Sećanje na Peti oktobar, 24 godine kasnije
Danas 05.10.2024
Dnevnu sobu Davorina Popovića iz Vladičinog Hana, varošice na jugu Srbije, krasi komadić istorije u drvenom ramu. Dok stojim pored visokog, mišićavog četrdesetpetogodišnjaka, sa zida me gleda njegova dvadeset i četiri godine mlađa verzija –… »
"Promenili smo vlast, ali nismo sistem": Sećanje na Peti oktobar, 24 godine kasnije
NIN 05.10.2024
Dnevnu sobu Davorina Popovića iz Vladičinog Hana, varošice na jugu Srbije, krasi komadić istorije u drvenom ramu. Dok stojim pored visokog, mišićavog četrdesetpetogodišnjaka, sa zida me gleda njegova dvadeset i četiri godine mlađa verzija -… »
„Promenili smo vlast, ali nismo sistem": Sećanje na Peti oktobar
Južne vesti 05.10.2024
BBC/Jovana Georgievski Davorin Popović je pre 24 godine osvanuo na naslovnoj strani „Njujork tajmsa" kao tadašnji aktivista Otpora Dnevnu sobu Davorina Popovića iz Vladičinog Hana, varošice na jugu Srbije, krasi komadić istorije u drvenom ramu… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor demonstrantima koji su uhapšeni nakon protesta u Novom Sadu
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 7 satijoš 34 povezane
Putinova pretnje su jezive: Predstavio "raketni meni" za Kijev na kom je "Orešnik" samo delić
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih